Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Wil je jouw creativiteit en productiviteit naar een hoger niveau tillen? Het is heel verhelderend jezelf af te vragen ‘waarom’ je iets doet. Waarom heb je deze beslissing genomen? Waarom heb je jezelf dit doel gesteld? Waarom ga je naar je volgende vergadering?

De bedoeling van ‘waarom’
Weten wat het doel is van je activiteit en daar duidelijkheid over hebben, is een goede eerste stap in de richting voor samenwerking, helderheid en creatieve ontwikkeling. Dit wordt echter maar weinig echt in de praktijk gebracht. Wanneer wij iets creëren, verliest het vaak zijn vorm en denken we niet meer aan de bedoeling die we er in eerste instantie mee hadden. Het is dan ook relevant de waarom-vraag mee nemen bij organisatie en besluitvorming.

Wat zijn dan precies de voordelen van het nadenken over deze ‘waarom-vraag’?

  1. De besluitvormingscriteria worden zo helder
  2. Het motiveert je
  3. Het maakt duidelijk waar je je op moet richten
  4. Je succes wordt erdoor bepaald
  5. De middelen kunnen zo op duidelijke wijze worden ingezet
  6. Het aantal keuzemogelijkheden wordt groter

Het grotere plaatje 
Door inzicht te krijgen in uw doelen en activiteiten, krijgt u dus sneller het grotere plaatje helder voor ogen krijgt waardoor u soepel kan bewegen richting uw doel. Het geeft u een helikoptervlucht over die enorme berg van activiteiten waardoor u beter begrijpt waar u heen wilt en op welke manier. Zou u hierin begeleid willen worden met de expertise van een coach?

Kijk in de agenda en plan direct een gratis oriëntatiegesprek met een van onze coaches»


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden