Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Een bijzondere vorm van begeleiding bij je werk is een jobcoach. Een jobcoach is iemand die je helpt bij belemmeringen in je werk en samen met jou kijkt hoe je je werksituatie kan verbeteren. De coach helpt je vooral bij dingen waar je zelf moeite mee hebt en ondersteunt je bij je baan. Zij komt hierbij regelmatig langs op je werkplek om te kijken hoe het gaat en of je ondersteuning nodig hebt. Omdat je regelmatig contact hebt met de coach weet ze wat je sterkt, maar ook wat je minder sterke kanten zijn. Op die manier kan ze je ondersteuning bieden waar en wanneer het nodig is en maken jullie samen van je baan een succes.

Inlichten van de werkgever
De jobcoach kan jou, maar ook je werkgever helpen. Zo kan de coach informatie inwinnen bij jouw leidinggevende en collega’s en hen ook inlichten over jouw (gewenste) ontwikkelingen. Op deze manier komen ze in jouw werkomgeving ook te weten wat ze kunnen verwachten en kunnen ze zich hierop aanpassen. Als jij namelijk ontwikkelingen doormaakt en verandert, heeft dit ook invloed op je werk en collega’s.

De werkwijze van de jobcoach
Zoals eerder aangegeven kan de jobcoach je helpen met belangrijke vragen rondom jouw loopbaan. “Wat wil ik?”, “Waar wil ik werken?”, en “Hoe pak ik mijn huidige problemen aan?” zijn belangrijke vragen die je kunt hebben. Wanneer je bijvoorbeeld een conflict hebt, wordt hier vanuit verschillende perspectieven naar gekeken, zodat je een duidelijker beeld kan vormen. Ook kunnen jullie samen in de gaten houden of alles goed verloopt op het werk. Als u een belangrijk gesprek heeft met bijvoorbeeld een leidinggevende, kunnen jullie het gesprek voorbereiden of naspelen. Hierbij is het belangrijk dat de methodes die gebruikt worden voor jou werken. Daar wordt dan ook goed op gelet en aangepast aan jouw behoeften.

Zit jij met problemen tijdens je werk en weet je maar niet hoe je deze op kunt lossen? Ben jij opzoek naar de ideale begeleiding om met nieuwe energie de toekomst in de gaan? Wacht dan niet en roep de hulp in van onze jobcoach!

Kijk in de agenda en plan direct een gratis oriëntatiegesprek met een van onze coaches »


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden