Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Ben jij op een punt gekomen in je leven dat je iets anders wilt? Wil jij graag een hogere functie bekleden of zelfs switchen van baan? Weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Loopbaanadvies Eindhoven kan je hierbij helpen en leert je de juiste keuzes te maken.

Wat doet een loopbaanadviseur precies?
Een loopbaanadviseur helpt je te ontdekken wat jij zelf ergens van vindt en dit ook te toetsen. Je leert welke vragen goed zijn om te stellen. Wat vind je nu precies wel of niet leuk aan je huidige baan en waarom? Op deze manier ga je samen met de loopbaanadviseur nieuwe gedachten ontwikkelen over bijvoorbeeld je verlangens en idealen. Daarnaast zul je er tijdens het traject achter komen wat je competenties zijn en hoe je die maximaal kan inzetten om datgene te bereiken wat je wilt.
Voordat je echt een grote stap in je carrière gaat maken, is het belangrijk te kijken naar wat je motivatie is om die stap te zetten. Wat is je visie en welke waarden vind jij daarbij belangrijk? Door het stellen van professionele vragen helpt een adviseur van loopbaanadvies Eindhoven jou dit te ontdekken. Het gevolg hiervan is dat je uiteindelijk helemaal achter je beslissing staat, zoals het maken van een carrière switch.

Waarden als onderliggende factoren
Zoals hierboven al gezegd is het goed om uit te zoeken wat jouw motivatie, je drive, is om je persoonlijk verder te ontwikkelen of bijvoorbeeld een andere baan te zoeken. Dit kan je onderzoeken door te kijken naar de waarden die je belangrijk vindt in het leven, ook wel carrièreankers genoemd. Je kunt hierbij denken aan het hebben van autonomie en onafhankelijkheid op je werk. Daarnaast kunnen zekerheid en stabiliteit een grote rol spelen. Of vind je het belangrijk om te werken aan een betere maatschappij? Haal jij voldoening uit het helpen van mensen? Wanneer het voor jou persoonlijk nog niet duidelijk is wat je motivatie en je onderliggende waarden zijn, is het aan te raden om in gesprek te gaan met een loopbaanadviseur.

Durf te investeren in je loopbaan met loopbaanadvies Eindhoven
Wil jij investeren in je persoonlijke ontwikkeling? Zoek jij professionele begeleiding voor je loopbaanvragen? Loopbaanadvies Eindhoven is dan de perfecte keuze. Ga het avontuur aan! Vraag hier een gratis oriëntatiegesprek aan met een loopbaanadviseur in Eindhoven.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden