Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Soms kan je vastlopen in je loopbaan. Je hebt het gevoel dat de toekomst niks nieuws te bieden heeft en dat je dit niet kan veranderen. Je loopt tegen punten aan als:

  • ‘Ik heb soms het gevoel dat ik mijn leven niet in eigen hand heb.’
  • ‘Ik voel me schuldig als ik ‘nee’ moet zeggen.’
  • ‘Ik ga liever confrontaties uit de weg.’
  • ‘Ik neem kritiek serieus en blijf er lang mee zitten.’
  • ‘Ik probeer op elk verzoek in te gaan.’

Als dit herkenning geeft, wil je waarschijnlijk graag bij iedereen in de smaak vallen. Dit kost echter ook veel energie en tijd en jouw idealen zijn vaak onbereikbaar. Het is niet erg om af en toe egoïstisch te zijn en je loopbaan op je eigen manier in te richten. Maar hoe richt je zoiets op je eigen manier in? Loopbaanbegeleiding kan jou perfect helpen met alle vragen die je hebt over de toekomst van jouw carrière.

Loopbaanbegeleiding kan helpen
Tijdens deze begeleiding leer je je te realiseren dat sommige mensen uit volle overtuiging iets vertellen, wat absoluut niet waar is. Alleen zij denken dat het waar is. Je hoeft daarom niet naar iedereen te luisteren en je moet vooral naar jezelf luisteren. Bovendien zal tijdens de begeleiding leren dat loopbanen die onmogelijk lijken toch mogelijk zijn, als je er zelf maar in gelooft. Daarom zal je ook leren je motivatie terug te winnen en op te komen voor wat je echt wilt.

Hulpmiddelen bij je zoektocht
Een handig hulpmiddel bij deze zoektocht is het contact leggen met mensen die overeenkomende loopbanen hebben. Dit wordt ook gestimuleerd door de loopbaancoach. Verder is het belangrijk om te bedenken dat op elke regel wel een uitzondering te vinden is. Een focus op regels kan je zoektocht naar een geschikte loopbaan belemmeren. Laat jezelf dus helemaal vrij en leg jezelf geen restricties op. Alleen zo kan jij, met behulp van loopbaanbegeleiding, terecht komen op dé perfecte plek.

Wil jij graag aan de slag met onze loopbaancoaches?

Kijk in de agenda en plan direct een gratis oriëntatiegesprek met onze coaches »


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden