Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Organisaties veranderen sneller dan ooit en daarmee veranderen ook de functies binnen de organisatie. Als werknemer zul je je dan ook voortdurend moeten afvragen of je huidige functie nog past bij je capaciteiten en carrièreplanning. Als je niet tevreden bent over je huidige functie kan je besluiten om naar een andere functie te zoeken. Zo kan je kijken naar kansen binnen je eigen organisatie of op de arbeidsmarkt. Is er een functie die beter past bij je capaciteiten? Om deze vraag te beantwoorden kan je met loopbaanbegeleiding starten.

Controle over je loopbaan
In ieders loopbaan komen momenten voor dat je je situatie opnieuw wilt bekijken. Je maakt dan een balans op van je loopbaan en stelt daarbij verschillende vragen. Ben ik nog wel gelukkig in mijn functie? Zie ik andere leukere opties? Het kan zijn dat je deze vragen moeilijk vindt om te beantwoorden. Begeleiding hierbij kan dan een ondersteuning zijn om de route opnieuw  te bepalen.

Verschil tussen loopbaanbegeleiding en outplacement
Loopbaanbegeleiding is een variant op het reeds langer bestaande outplacement. Het gaat namelijk preventief in plaats van curatief te werk. Er wordt gekeken hoe je jouw capaciteiten optimaal kan inzetten binnen dit bedrijf. Zo kan je voorkomen dat je een andere baan moet gaan zoeken in een andere werkkring. Geïnteresseerd in deze vorm van begeleiding?

Kijk in de agenda en plan direct een gratis oriëntatiegesprek met onze loopbaancoach »


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden