Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Wanneer een traject met een coach uit het team loopbaancoaching?
Een traject met loopbaancoaching kan worden ingeschakeld wanneer je voelt niet meer op je plaats te zijn in je huidige baan. Op zo’n moment kan dit erg nuttig zijn, maar ook als je door reorganisatie, fusie of andere oorzaken je baan dreigt te verliezen.

Vragen die vaak voorbij komen gedurende de aanvang van een dergelijk traject zijn:

  • Hoe moet het verder met mijn loopbaan?
  • Welke volgende stap maak ik?
  • Welke baan past bij mij?
  • Wat zijn de kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt?
  • Hoe past de stap die ik nu zet in mijn plan voor de komende 5 à 10 jaar?
  • Wat zijn mijn mogelijkheden en hoe kan ik mijn talenten benutten?

Hoe ziet een traject eruit?
Een loopbaancoach van ons team zal samen met jou op zoek gaan naar jouw ambities, sterke en zwakke punten en jouw wensen zodat er een betere fit tussen competentie en functie of nieuwe baan zullen ontstaan. Daarnaast zal de coach handvatten bieden waarmee jij zelf aan de slag kunt om jouw loopbaan op de door jou gewenste manier vorm te geven. Dit alles gebeurt met het oog op jouw actuele en toekomstige professionele context.

Het kruispunt
De focus ligt in een loopbaan traject dus op: ‘wie ben ik, wat kan ik en met name wat wil ik’, voor nu en voor in de toekomst. Velen die starten staan op een kruispunt om hun loopbaan kritisch te overdenken en te bepalen welke weg wordt ingeslagen om hun loopbaan verder te ontwikkelen.

Wanneer je het gevoel hebt eveneens op dit kruispunt te staan en meer inzicht kunt gebruiken in de keuzes die hierbij horen, is het mogelijk gedurende een gratis oriëntatiegesprek na te gaan of een dergelijk traject bij jouw situatie past.

Kijk in de agenda en plan direct een gratis oriëntatiegesprek met een loopbaancoach »


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden