Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Expat coaching kan u helpen om te gaan met een buitenlandse cultuur zodat u geen culturele problemen ondervindt in uw nieuwe werkomgeving. Werken in een buitenlandse omgeving kan problemen veroorzaken met betrekking tot communicatieve verschillen die de kwaliteit van uw werk beïnvloeden. Ook de familie van een expat kan moeilijkheden ervaren bij het aanpassen aan de nieuwe levensstijl. Voor de expat kan dit leiden tot problemen die hij van thuis meeneemt naar zijn werk. De expat coaches van GORTcoaching zijn zelf ook expats geweest en hebben daardoor veel internationale ervaring en weten precies welke moeilijkheden u in een buitenlandse werkomgeving kunt tegenkomen. De volgende thema’s komen regelmatig aan bod bij expat coaching:

Coaching voor vertrek
Alvorens u gaat werken in het buitenland is het belangrijk om u goed voor te bereiden. Werken in het buitenland kan u immers blootstellen aan nieuw en onbekend cultureel gedrag. Werken in een nieuwe omgeving, met nieuwe collega’s, kan al moeilijk genoeg zijn. Het kan echter nog zwaarder worden wanneer u zich niet goed heeft voorbereid op de culturele verschillen die u op de werkvloer tegen kunt komen. Expat coaching laat u kennis maken met de verschillen tussen de nieuwe en uw eigen cultuur.

Coaching in het buitenland
Als u zich met persoonlijke problemen in het buitenland bevindt kan het fijn zijn om gecoacht te worden in uw eigen taal door een coach die bekend is met uw cultuur. Dit is bij GORTcoaching mogelijk middels telefoon-, email-, en skype-coaching.

Bekendheid met de cultuur
Het grootste probleem voor Nederlandse professionals in het buitenland is het cultuurverschil. Door cultuurverschillen kunnen er snel misverstanden ontstaan die uw werk bemoeilijken. Expat coaching kan u helpen om te leren over de nieuwe cultuur en inzicht te krijgen in de normen, waarden en gebruiken waar u mee te maken gaat krijgen.

Coachen van familieleden
Vaak verhuist de familie van de expat mee naar het buitenland. Familieleden kunnen de zelfde culturele problemen ervaren als de expat zelf, hierdoor kan hun verblijf in het buitenland een stuk onaangenamer worden. GORTcoaching biedt niet alleen expat coaching aan de expats maar ook aan hun familieleden.

Bent u geïnteresseerd in professionele coaching in het buitenland? Plan dan hier direct uw gratis oriëntatiegesprek in.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden