Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Heb je het gevoel niet dynamisch om te kunnen gaan met de confrontatie van problemen of tegenslagen op je werk? Zou je meer flexibel willen zijn zodat dit weer een positief effect heeft op jouw prestaties en welzijn?

Jouw hulpbronnen en kwaliteiten
Wanneer je begint met een coachtraject kan een coach samen met je rond de tafel gaan zitten om jouw kwaliteiten, persoonlijke en werkgerelateerde hulpbronnen te identificeren en vervolgens in te zetten. Op deze manier kunnen jullie nagaan hoe jouw veerkracht naar een hoger niveau getild kan worden. Alvast zelf aan de slag gaan?

Voor nu hebben wij dan een oefening waar je zelf aan jouw veerkracht kan werken:

  • Beschrijf kort voor jezelf een concreet werkprobleem, het liefst actueel en iets waarmee je verder wilt komen. Ga in op wat je voelt en denkt. Schrijf dit op.
  • Ga voor jezelf na wat er nog goed is in deze situatie, waar je dankbaar voor bent ondanks het probleem. Ga in op wat je denkt en voelt op het moment dat je dit opschrijft.
  • Bekijk voor jezelf welke kwaliteiten je hebt opgeschreven in het voorbeeld.
  • Beschrijf wat er nog meer zou kunnen veranderen voor jouw beleving als je deze kwaliteiten (meer) zou inzetten in de problematische situatie.

Meer ondersteuning nodig?
Heb je toch het idee meer ondersteuning te willen krijgen in het vergroten van jouw veerkracht? Een coach kan je verder begeleiden om jouw veerkracht naar een topniveau te ontwikkelen. Zo kan er gekeken worden wat je in huis hebt en welke mogelijkheden je hebt om wel invloed uit te oefenen op jouw veerkracht.

Kijk in de agenda en plan direct een gratis oriëntatie gesprek met een van onze coaches»


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden