Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Als je besluit een grote verandering te gaan maken in je leven is er een kans dat je vastloopt in het proces daarnaartoe. De verandering kan zo groot lijken dat je niet weet waar je moet beginnen. In deze situatie is het fijn om een nieuw perspectief op je proces te krijgen. Een coach kan je daarbij helpen. Zo kan zij je vertellen hoe je als persoon in het proces staat. In het algemeen kunnen mensen op twee manieren in het proces staan:

Het behoedzame type
Probeer je jezelf te beschermen? Als dit het geval is pas je bij ‘het behoedzame type’. Je houdt van een veilige, vertrouwde en niet-bedreigende omgeving en stapt hier ook liever niet uit. Je vind de omgeving vaak bedreigend en houdt van regelmaat.

Het onderzoekende type
Laat je jezelf meeslepen in nieuwe avonturen? Als dit het geval is pas je bij ‘het onderzoekende type’. Je ziet het als een uitdaging om het onbekende terrein te verkennen. Het geeft jou voldoening om nieuwe dingen te proberen en je vind regelmaat vaak saai.

Samen met de coach kan je ontdekken welk type jij bent. Vervolgens kan je samen kijken hoe je om kan gaan met jouw proces. Hoe kan je jouw type hierbij voordelig inzetten? Hierbij is het belangrijk dat de stappen die je neemt in jouw proces passen bij het type dat je bent. Daarnaast kan de coach je helpen je verder voor te bereiden op je verandering. Wil je daarbij hulp?

Kijk in de agenda en plan direct een gratis oriëntatiegesprek »


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden