Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

In deze columns kan je een kijkje in het leven van de coaches van GORTcoaching nemen. De coaches zijn een heel belangrijk onderdeel van het GORTcoaching team en daarom willen we ze graag aan je voorstellen. Vandaag leer je coach Sandy een beetje beter kennen.

Even kennismaken met Sandy
“Je eigen koers vormt de belangrijkste weg naar succes en geluk!”

Hallo, ik ben Sandy, 45 jaar, psycholoog, coach, samenwonend en moeder van 3 jonge kinderen. Naast werk en gezin, vind ik het ook heerlijk om familie en vrienden om me heen te hebben, te bewegen, te lezen en veel in de natuur te zijn. Ik heb dus aardig wat ballen in de lucht te houden, wat het leven soms aardig gecompliceerd maakt. Toch kan ik oprecht zeggen dat ik heel gelukkig ben. Door werk- en levenservaring, een zich steeds verdere ontwikkelende kennis van de (positieve) psychologie en het dagelijkse contact met mensen die met levens- en loopbaanvragen bezig zijn, heb ik geleerd dat je bergen kunt verzetten als je je eigen keuzes maakt. Kennis van je kwaliteiten (en valkuilen), je diepere drijfveren en behoeften, evenals van de dingen in het leven die jou blij maken, is daarbij van essentieel belang. Mijn eigen zoektocht mondde 8 jaar geleden (succesvol) uit in het zelfstandig ondernemerschap, evenals in een beroepsmatige focus op individuele coaching en loopbaanbegeleiding. Daarnaast werk ik altijd aan een goede balans tussen werk en privéleven en hecht ik er veel waarde aan mezelf en mijn beroepsmatige kwaliteiten te blijven ontwikkelen.

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in alles wat menselijk is. De wijze waarop mensen denken, voelen, handelen en communiceren, heeft mij altijd al gefascineerd. Bovendien houd ik mij graag bezig met de vraag hoe goed functionerende mensen nog succesvoller kunnen worden en nog meer voldoening kunnen halen uit hun leven. De studie psychologie bleek mij dan ook op het lijf geschreven te zijn. Nadat ik in 1994 ben afgestudeerd als arbeids- en organisatiepsycholoog heb ik jarenlang in de werving- en selectiebranche en als assessmentpsycholoog gewerkt. Gaandeweg kwamen daar steeds meer taken op het gebied van outplacement, loopbaanbegeleiding en coaching bij. Vanaf 2008 werk ik als ZZP’er, waarbij ik het accent vooral op individuele coaching heb gelegd. Sinds 2014 ben ik daarom ook aangesloten bij GORTcoaching.

Mijn stijl van coachen is warm, betrokken, maar ook resultaatgericht. Ik ben in de eerste plaats geïnteresseerd in wat jou beweegt en jou kenmerkt, in waar jij naartoe wil en wat je daarvoor nodig denkt te hebben. Ik zal je bovendien ten volle ondersteunen om jouw wensen mogelijk te kunnen maken. Tegelijkertijd kun je er op rekenen dat ik de confrontatie met belemmerende, irrationele gedachten of zelfondermijnend gedrag niet uit de weg ga. Om vooruit te komen is het van belang dat je ook met deze aspecten van jezelf goed leert omgaan. Mijn nieuwsgierigheid, luistervaardigheid, psychologische kennis en heldere feedback, zijn de meest belangrijke instrumenten die ik inzet  om jou in contact met jezelf te brengen. Een breed scala aan opdrachten, tests en vragenlijsten ondersteunt dit proces.

Spreekt haar verhaal jou aan en wil je meer over Sandy weten? Bekijk het profiel van coach Sandy. Coach Sandy coacht op de locaties Amersfoort en Zeist


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden