Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Inhoud

Het OPQ Management Competentierapport geeft inzicht in de competenties die u bezit als manager. Er wordt getest op vier gebieden: managementkwaliteiten, professionele kwaliteiten, ondernemers kwaliteiten en persoonlijke kwaliteiten. Het is bij deze test niet mogelijk om een hoge of lage beoordeling te krijgen. Het profiel kan het best beschouwd worden als een indicatie van uw sterke en zwakke punten als manager.
 

Verloop van traject

U begint het traject met een intake gesprek met de coach. Samen met de coach stelt u een plan van aanpak op. Hierna ontvangt u gegevens om in te loggen en kunt u zelf de test online invullen. Na twee werkdagen wordt de rapportage opgestuurd naar de coach en kunt een afspraak inplannen om de resultaten te bespreken. De coach bespreekt met u de resultaten en zet in overleg een aantal concrete acties uit voor de kandidaat. Eventueel kunt u ervoor kiezen om een coachtraject te volgen om aan specifieke doelstellingen of competenties te werken die u als manager graag bij u zelf wilt ontwikkelen.
 

Voorbeeld

In onderstaand voorbeeld ziet u een onderdeel van de resultaten rapportage. Dit is het resultaat van de metingen op het gebied van management kwaliteiten (Leiderschap, Plannen & Organiseren, Kwaliteitsgerichtheid & Overtuigingskracht). De vinkjes, kruisjes en cirkels geven aan welke aspecten van uw persoonlijke stijl een positieve of negatieve invloed zullen hebben op elke competentie. De vinkjes tonen een positieve invloed aan, de kruisjes een negatieve invloed, en de cirkels geven aan dat het geen effect heeft op de competentie. De balkjes in rood, oranje en groen geven aan in welke mate de competentie van toepassing is. Zo ziet u in onderstaand voorbeeld dat deze persoon zeer overtuigend kan zijn (groen) en dat dit een belangrijke kracht is voor de persoon wanneer hij bijvoorbeeld ideeën wil verkopen en wil onderhandelen met anderen (twee vinkjes).
 

Praktische informatie

De kosten van het afnemen van het Management Competentierapport hangen af van het aantal gesprekken dat u besluit te voeren met de coach. Het standaardtraject, bestaande uit een intakegesprek, de afname van test en nabespreking kost ongeveer €481. Als u besluit een traject te volgen bij de coach aan de hand van de resultaten van de test zullen er aanvullende kosten zijn.
OPQ management


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden