Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Het is bijna onvermijdelijk om nieuwe wegen in te slaan in je loopbaan. Als jouw werkgever een outplacementtraject start, zal je voor deze keuze worden gezet. Het is prettig om daarbij handvatten te krijgen, die je kunnen helpen tijdens dit proces. Coaching kan je hulp bieden om deze verandering te vergemakkelijken.

  • Als je een nieuwe stap moet nemen, ontkom je niet aan het nemen van een zeker risico. Hierbij kan begeleiding om deze risico´s goed in te schatten en hanteerbaar te maken je helpen.
  • Contact leggen met anderen die al hebben gedaan, wat jij van plan bent, kan je nieuwe informatie bieden. Aan de hand daarvan kan je beslissen of je deze plannen wilt doorzetten of niet.
  • Voordat je begint aan het uitwerken van je plan, is het verstandig om een plan B op te stellen. Dit plan B biedt alternatieve mogelijkheden voor als je oorspronkelijke plan mislukt. Op deze manier heb je een vangnet.

De coach kan je helpen bij het opstellen van een goed plan en je helpen bij het maken van keuzes. Op deze manier wordt het traject een stuk gemakkelijker en wellicht biedt het positieve ontwikkelingen. Wil je hiermee aan de slag, vraag dan nu een gratis offerte aan.

Plan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze coaches »


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden