Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw personal coach in Emmen

Welkom bij GORTcoaching personal coach team Emmen!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE PERSONAL COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte personal coach – ☏ 088 170 1500

Coach Ina

DIT IS INA: Positief, doortastend, inzichtgevend, analytisch.

Specialisaties: Work-life balance, Zelfvertrouwen, Persoonlijk leiderschap, Ziekteverzuim, Assertiviteit, Ondernemers, Budgetcoach, Piekeren, Studenten, Authenticiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Life coaching, Burn out coaching, Outplacement, Loopbaancoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Vivian

DIT IS VIVIAN: Enthousiast, ruimdenkend, laat je jezelf zijn, resultaatgericht.

Specialisaties: Persoonlijk leiderschap, Leiderschap, Executives, Management coaching, Positiviteit, Talentontwikkeling, Werkgeluk, Daadkracht, Competentie coaching, Loopbaanadvies, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Life coaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Een personal coach in Emmen

Een personal coach in Emmen kan je inzetten als je opzoek bent naar professionele één op één begeleiding. Samen met jouw personal coach in Emmen ga je aan de slag om jouw doelen te behalen. Een personal coach in Emmen helpt je om aspecten in je leven anders te benaderen of anders te denken.

Waarom kiezen voor een personal coach?

Een personal coach in Emmen vertelt je niet wat je moet doen, maar ondersteunt jou zodat jij zelf instaat bent om je gestelde doelen te behalen. Je kan daarom met allerlei verschillende coachvragen bij GORTcoaching terecht. Je hoeft niet perse een vraagstuk te hebben waar je tegen aanloopt om bij een personal coach in Emmen  terecht te kunnen, ook bepaalde competenties verbeteren is mogelijk. Een personal coach in Emmen helpt jou met het behalen van jouw persoonlijke doelen en behoeftes.

Met welke vragen kan ik terecht bij een personal coach in Emmen?

Bij een personal coach kan je terecht met een vele verschillende vragen:

  • Hoe ontwikkel ik mijn talenten en competenties?
  • Hoe haal ik het meest uit mijn leven?
  • Hoe weet ik waar ik naar toe wil in het leven?
  • Ik wil bepaalde doelen behalen, hoe doe ik dat?
  • Ik wil ondersteuning bij het vinden van antwoorden op mijn problemen en vraagstukken.
  • Op welke manier vergroot ik mijn efficiëntie?

Een personal coach in Emmen

Wanneer je van start gaat met een personal coach in Emmen is het belangrijk een juiste keus te maken en een personal coach in Emmen te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes. Als je deze pagina bekijkt zie je voor elke personal coach in Emmen hun specialisaties en veel voorkomende vragen waar zij mee werken. Op die manier hopen we het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken een geschikte personal coach in Emmen te vinden, zodat het coachtraject goed van start kan gaan.

Heb je een personal coach in Emmen gevonden die aansluit bij jouw coachvraag en wensen? Bekijk dan zijn/haar beschikbaarheid op het profiel en plan direct nog een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in!

Het eerste gesprek met jouw personal coach in Emmen

De eerste kennismaking met jouw personal coach in Emmen zal bestaan uit een oriëntatiegesprek. Dit gesprek is bedoeld om jouw coachvraag en verwachtingen te bespreken. Daarnaast kan je ervaren of er een klik is met de personal coach in Emmen.

Wanneer er geen klik is met de coach of wanneer je andere verwachtingen had van het kennismakingsgesprek, is het altijd mogelijk opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in te plannen met een andere personal coach in Emmen.

Het nastreven van doelen met jouw personal coach in Emmen

Wanneer het coachtraject wordt gestart ga je samen met jouw personal coach in Emmen aan de slag met jouw persoonlijke doelen. Deze doelen ga je behalen door middel van coachgesprekken, reflectie-oefeningen en opdrachten. Dit doe je samen met jouw personal coach in Emmen.

Afhankelijk van jouw doelstelling zal het coachtraject bestaan uit ongeveer 5 à 10 coachgesprekken. Deze gesprekken duren tussen de 60 en 75 minuten, dit zal worden afgestemd met de personal coach in Emmen tijdens het oriëntatiegesprek. De coachgesprekken vinden gemiddeld gezien om de twee weken plaats.

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte personal coach in Emmen?

Graag een persoonlijk advies voor een geschikte personal coach in Emmen? Wij helpen je graag! Je kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 088 170 1500 of je kunt gebruik maken van onze chatfunctie rechts onderin het scherm.

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Emmen en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Emmen

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501