Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw personal coach in Heerlen

Welkom bij GORTcoaching personal coach team Heerlen!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE PERSONAL COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte personal coach – ☏ 088 170 1500

Coach Yvonne

DIT IS YVONNE: Nuchter, Sensitief, Humor en Doortastend.

Specialisaties: Accepteren, Uitstelgedrag, Assertiviteit, Authenticiteit, Coaching on the job, Comfortzone, Communicatie, Competentie coaching, Faalangst, Familiecoaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Roger

DIT IS ROGER: Positief, energiek, loyaal, toegankelijk.

Specialisaties: Accepteren, Assertiviteit, Authenticiteit, Balanszoekers, Bewustwording, Comfortzone, Communicatie, Compassie, Concentratie, Doelen, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Claudia

DIT IS CLAUDIA: Open, nieuwsgierig, enthousiast, resultaatgericht.

Specialisaties: Perfectionisten, Professionals, Loopbaanadvies, Piekeren, Twijfelaars, Hoogsensitieven, Flow, Veerkracht, Artsen, Faalangst, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Outplacement, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Een personal coach in Heerlen

Een personal coach in Heerlen kan je inzetten als je opzoek bent naar professionele één op één begeleiding. Samen met jouw personal coach in Heerlen ga je aan de slag om jouw doelen te behalen. Een personal coach in Heerlen helpt je om aspecten in je leven anders te benaderen of anders te denken.

Waarom kiezen voor een personal coach?

Een personal coach in Heerlen vertelt je niet wat je moet doen, maar ondersteunt jou zodat jij zelf instaat bent om je gestelde doelen te behalen. Je kan daarom met allerlei verschillende coachvragen bij GORTcoaching terecht. Je hoeft niet perse een vraagstuk te hebben waar je tegen aanloopt om bij een personal coach in Heerlen terecht te kunnen, ook bepaalde competenties verbeteren is mogelijk. Een personal coach in Heerlen helpt jou met het behalen van jouw persoonlijke doelen en behoeftes.

Met welke vragen kan ik terecht bij een personal coach in Heerlen?

Bij een personal coach kan je terecht met een vele verschillende vragen:

  • Hoe ontwikkel ik mijn talenten en competenties?
  • Hoe haal ik het meest uit mijn leven?
  • Hoe weet ik waar ik naar toe wil in het leven?
  • Ik wil bepaalde doelen behalen, hoe doe ik dat?
  • Ik wil ondersteuning bij het vinden van antwoorden op mijn problemen en vraagstukken.
  • Op welke manier vergroot ik mijn efficiëntie?

Hoe vind ik een personal coach in Heerlen

Ben je opzoek naar een personal coach in Heerlen? Dan ben je bij GORTcoaching op het juiste adres. Wij bieden in en rondom Heerlen een divers team van personal coaches aan. De verschillende personal coaches in Heerlen zijn te vinden op deze pagina en daarnaast kun je de werkwijze en specialisaties vinden op het profiel van de personal coach in Heerlen. Op deze manier hopen we dat je de meest geschikte personal coach in Heerlen vindt.

Wanneer je denkt de juiste personal coach in Heerlen te hebben gevonden, bevindt zich onderaan het profiel van de personal coach in Heerlen een aanmeldformulier voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek!

Kennismaken met jouw personal coach in Heerlen

Het eerste gesprek met jouw personal coach in Heerlen zal het oriëntatiegesprek zijn. Dit gesprek is bedoeld om jouw coachvraag te bespreken en om te kijken of er een klik is met de personal coach in Heerlen. Ook zal er in dit gesprek besproken worden wat jouw persoonlijke doelen zijn en wat je verwachtingen zijn van dit coachtraject. Wanneer er geen klik is met de personal coach in Heerlen of als het eerste gesprek toch niet helemaal aan je verwachtingen voldeed, is het altijd mogelijk om opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere personal coach in Heerlen in te plannen.

Het coachtraject met jouw personal coach in Heerlen

Wanneer het oriëntatiegesprek met jouw personal coach in Heerlen heeft plaatsgevonden zal het coachtraject verder van start gaan. Tijdens het hele traject zal je werken aan het behalen van jouw persoonlijke doelen en het verder onderzoeken van jouw coachvraag samen met jouw personal coach in Heerlen. Hiervoor zal je in gesprek gaan met jouw personal coach in Heerlen en zul je aan de slag gaan met reflectie-oefeningen en opdrachten.

Hoelang het coachtraject duurt is afhankelijk van jouw coachvraag en wat je uit het coachtraject met jouw personal coach in Heerlen wilt halen. Het laatste gesprek met jouw personal coach in Heerlen zal bestaan uit een evaluatie. Heb je je doelen behaald? Waar sta je nu? Waar wil je nog aan werken? Dit zijn vragen die in het laatste gesprek met jouw personal coach in Heerlen veel aan bod komen.

Een passend advies voor een personal coach in Heerlen

Wanneer je moeite hebt met het vinden van een geschikte personal coach in Heerlen, is het mogelijk contact met ons op te nemen voor een advies. Je kunt ons bereiken door te bellen naar het nummerof via de chatmogelijkheid rechtsonder in het scherm.

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Heerlen en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Heerlen

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501