Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw personal coach in Hoorn

Welkom bij GORTcoaching personal coach team Hoorn!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE PERSONAL COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte personal coach – ☏ 088 170 1500

Coach Igor

DIT IS IGOR: Betrokken, nieuwsgierig, gepassioneerd, doelgericht.

Specialisaties: Ondernemers, Professionals, Expats, Leiderschap, Assertiviteit, Organisatieontwikkeling, Authenticiteit, Veranderingen, Management coaching, Loopbaanadvies, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Lifestyle coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Een personal coach in Hoorn

Een personal coach in Hoorn kan je inzetten als je opzoek bent naar professionele één op één begeleiding. Samen met jouw personal coach in Hoorn ga je aan de slag om jouw doelen te behalen. Een personal coach in Hoorn helpt je om aspecten in je leven anders te benaderen of anders te denken.

Waarom kiezen voor een personal coach?

Een personal coach in Hoorn vertelt je niet wat je moet doen, maar ondersteunt jou zodat jij zelf instaat bent om je gestelde doelen te behalen. Je kan daarom met allerlei verschillende coachvragen bij GORTcoaching terecht. Je hoeft niet perse een vraagstuk te hebben waar je tegen aanloopt om bij een personal coach in Hoorn terecht te kunnen, ook bepaalde competenties verbeteren is mogelijk. Een personal coach in Hoorn helpt jou met het behalen van jouw persoonlijke doelen en behoeftes.

Met welke vragen kan ik terecht bij een personal coach in Hoorn?

Bij een personal coach kan je terecht met een vele verschillende vragen:

  • Hoe ontwikkel ik mijn talenten en competenties?
  • Hoe haal ik het meest uit mijn leven?
  • Hoe weet ik waar ik naar toe wil in het leven?
  • Ik wil bepaalde doelen behalen, hoe doe ik dat?
  • Ik wil ondersteuning bij het vinden van antwoorden op mijn problemen en vraagstukken.
  • Op welke manier vergroot ik mijn efficiëntie?

Op zoek naar een personal coach in Hoorn

Ben je opzoek naar een personal coach in Hoorn? GORTcoaching biedt een groot en divers aanbod van personal coaches in Hoorn. Op deze pagina vind je de verschillende personal coaches in Hoorn en daarnaast kun je meer te weten komen over zijn/haar persoonlijke werkwijze en specialisaties. Klik op het profiel van de personal coach in Hoorn om hier meer over te lezen.

Als je een goed gevoel hebt bij een personal coach in Hoorn, kun je online het aanmeldformulier invullen voor een gratis oriëntatiegesprek.

Een oriëntatiegesprek met een personal coach in Hoorn

Het eerste gesprek dat je met jouw personal coach in Hoorn hebt, is het gratis oriëntatiegesprek. Hierin worden jouw verwachtingen en behoeften besproken en zullen de vergoedingsmogelijkheden aan bod komen. Wij vinden het erg belangrijk dat er een klik is tussen jou en de personal coach in Hoorn. Als dit niet zo is, kun je altijd opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek inplannen bij een andere personal coach in Hoorn.

Aan de slag met een personal coach in Hoorn

Na het oriëntatiegesprek zal je samen met jouw personal coach in Hoorn jouw persoonlijke doelen bespreken, verduidelijken of opstellen. Je zal in het hele coachtraject werken aan deze persoonlijke doelen door middel van reflectie-oefeningen, coachsessies en opdrachten.

De duur van een coachtraject hangt of van het doel wat je opstelt met jouw personal coach in Hoorn. Gemiddeld zal een coachtraject tussen de 5 en 10 sessies bevatten. Een coachsessie duurt vaak tussen de 60 en 75 minuten en vindt gemiddeld eens in de twee weken plaats. Deze praktische zaken kun je samen met jouw personal coach in Hoorn bespreken.

Laat je adviseren voor een geschikte personal coach in Hoorn

Het kan soms lastig zijn om de juiste keuze te maken in het vinden van een geschikte personal coach in Hoorn. Dat snappen we erg goed. Daarom helpen we je graag! Je kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naarof start een chat met ons rechtsonder het scherm.

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Hoorn en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Hoorn

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501

 

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe vind ik een kwalitatief goede personal coach in Hoorn?

Het aanbod van personal coaches is groot en het kan een uitdaging zijn om een goede coach te vinden. Je kunt op een aantal dingen letten als je op internet op zoek gaat naar een coach in Hoorn. Zo hebben kwalitatief goede loopbaancoaches altijd een geaccrediteerde coachopleiding gevolgd en hebben ze vaak een persoonlijke certificering behaald bij een van de beroepsverenigingen in Nederland. Ook volgen kwalitatief goede coaches intervisie, supervisie en blijven ze bijscholen. In sommige gevallen zijn de coaches aangesloten bij een coachbureau, waar de kwaliteit van de coachgesprekken gemonitord wordt. Lees hier verder over het vinden van een goede personal coach in Hoorn.

Wat zijn de kosten voor een personal coach in Hoorn?

De kosten voor een coach lopen nogal uiteen. De kosten hangen vaak af van de ervaring van een coach en diens kwalificaties. Ook maken sommige personal coaches onderscheid tussen zakelijke en particuliere trajecten. Sommige coaches geven een niet goed, geld terug garantie. Ben je niet tevreden? Dan kost een coachgesprek je niets. Lees hier verder over de kosten voor een personal coach in Hoorn.

Hoe vind ik een personal coach die bij mij en mijn vraagstuk past?

Het is belangrijk dat je voor jezelf bepaalt wat je coachvraag is. Heb je deze helder? Dan kun je op zoek naar een coach die gespecialiseerd is in jouw vraagstuk en die werkt met jouw doelgroep. Ook is het goed om te letten op de werkwijze van de personal coach. Heb je een coach gevonden die op het eerste gezicht goed bij je past? Dan is het belangrijk om een oriënterend gesprek te voeren om te kijken of er een klik is tussen jullie. Vaak bieden coaches dit oriëntatiegesprek kosteloos en vrijblijvend aan. Lees hier verder over het vinden van een passende personal coach in Hoorn.