Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Hallo, ik ben Tosca, de oprichter van GORTcoaching. Wil je meer weten over GORTcoaching en hoe wij zijn ontstaan? Lees dan mijn verhaal…

Hoe het begon? Ik was een afgestudeerde Arbeids- & Organisatiepsycholoog die zeer ambitieus was met als grote droom om ooit te gaan ondernemen. Alleen wilde ik voordat ik mijn droom zou najagen eerst wat ervaring gaan opdoen in het bedrijfsleven, want om zomaar te gaan ondernemen na het afstuderen leek me niet perse een goed plan.

Bij mijn eerste baan merkte ik al snel dat het lastig was om uitdaging te blijven vinden en ik voelde me vaak lusteloos. Om mij heen gaven mensen me wel eens het advies om met een coach te gaan praten, maar ik luisterde hier niet naar, deels omdat ik me schaamde, deels omdat ik eigenwijs ben, ik was toch immers zelf afgestudeerd in dit vak van mensen adviseren dus waarom zou ik een coach nodig hebben?

Een coachopleiding maakte het verschil

Door een speling van het lot werd ik uiteindelijk gevraagd om aan te schuiven bij een nieuwe coachopleiding en zo kwam ik alsnog in aanraking met geweldige coaches die tot mijn grote scepsis en verbazing binnen de kortste tijd gave inzichten bij mij naar boven brachten. Ik was verbaasd over de kracht van de technieken binnen coaching en ervoer dat dit met de tijd zeer veel bijdroeg aan mijn levensgeluk en richting in het leven.

Zonder dat ik het zelf goed doorhad stimuleerde deze opleiding mij om zelf te gaan coachen. Ik besloot dit te gaan doen om zo het vak in de vingers te houden. Ondanks het feit dat ik vlak daarvoor een ander bedrijf had opgericht waar veel geld in zat en waar eigenlijk al mijn liefde en aandacht naar toe moest om het te laten slagen.

Al snel merkte ik dat ik mezelf voor de gek hield en dat ik eigenlijk alleen nog maar met coaching, en een bedrijf bouwen rondom coaching, wilde bezighouden. Toch duurde het alsnog een jaar voordat ik durfde te stoppen met mijn originele plan om me volledig op coaching te kunnen richten.

GORTcoaching

Toen ik eenmaal de beslissing had genomen om me volledig op coaching te gaan richten viel alles eigenlijk als vanzelf op zijn plaats. Het bedrijf groeit sindsdien elk jaar enorm en we hebben nu in onze bedrijfswaarden vastgelegd dat resultaat, verbinding, continue kwaliteitsverbetering en persoonlijke ontwikkeling als levenswijze kernwaardes zijn om onderdeel te zijn van GORTcoaching tribe. Ik ben er trots op dat ik uiteindelijk als mens en ondernemer iets heb gevonden waar ik goed in ben en waarmee ik een bijdrage kan leveren aan de maatschappij die echt van waarde is voor mensen.

Ik ervaar nog steeds elke dag dat de inzichten die ik heb gekregen door de coaching van invloed zijn op de keuzes die ik maak en daarmee actief bijdragen aan mijn levensgeluk. Ook zet ik zelf elk jaar een andere vorm van coaching in bij mezelf om mijn kennis op verschillende vlakken te bekrachtigen. Als ik eerlijk ben verbaas ik me er iedere keer weer over hoe goed dit blijft werken en dat je er iedere keer weer iets uit kan halen, ook als het je vak is.

Wens

Mijn wens en visie met GORTcoaching is dat wij een ieder die behoefte heeft aan een inzicht op wat voor gebied dan ook kan laten ervaren wat een geweldige coach voor je kan doen. Nu en voor de komende 25 jaar. Onze missie is: Het mogelijk maken van waardevolle inzichten die actief bijdragen aan het behalen van professionele en persoonlijke doelen.

Ik ben terugkijkend op het begin van mijn carrière dankbaar dat ik door mijn vak vroeg in aanraking ben gekomen met coaching en de kracht van persoonlijke ontwikkeling. Het is een heel gaaf idee dat we nu duizenden coachingstrajecten verzorgen en dat de GORTcoaches er elke dag weer voor zorgen dat heel veel mensen een inzicht krijgen dat misschien wel hun leven gaat veranderen. Ik geloof er oprecht in dat iedereen gelukkiger kan worden door persoonlijke ontwikkeling en ben dankbaar dat ik een kleine steen kan bijdragen.

Fun fact: Ik gebruik eigenlijk geen social media behalve LinkedIn. Mocht je het leuk vinden om te linken, klik dan hier.

Doelen behalen met coaching

Ik geloof niet dat er 1 juiste manier is om iets te doen in het leven. Iedereen heeft zijn eigen pad en versie van wat een succesvol en effectief werkzaam leven is. Om mensen dichter bij zichzelf te laten komen en doelen te laten behalen vond ik coaching een waanzinnige tool. Om mensen te bereiken moest er een merk komen die de liefde voor het coachvak kon verenigen met het via HR leveren van coachdiensten voor werknemers uit alle branches. Dit merk is GORTcoaching geworden. Omdat mensen fantastisch zijn en iedereen soms dat ene inzicht of steuntje in de rug kan gebruiken. Wil je op de hoogte blijven? Kijk op toscagort.nl


Ik connect graag met je op linkedIn.

Directeur & oprichter,

Tosca Gort - Arbeids- & Organisatie Psycholoog, GORTcoaching.nl


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden