Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Heb je gedachten en overtuigingen die voor je gevoel je ontwikkeling in de weg staan? Voelt het als ballast dat je van je af wilt werpen, maar weet je niet hoe? 

In nieuwe weg inslaan met je gedachten
Een van de werkwijzen die gedurende coaching dan kan worden toegepast is NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren is een methode die is ontwikkeld om het gedrag en de overtuigingen van een persoon te beïnvloeden en te wijzigen. Deze techniek is het resultaat van een houding en denkwijze. NLP  is dus een techniek, en een houding van model-leren die het mogelijk maakt continue nieuwe technieken te ontwikkelen.

Ervaring via taal en zintuigen
Om je ervaringen met anderen te delen communiceer je. Dit doe je bijna altijd door middel van taal. Deze taal werkt op zijn beurt ook weer als een filterend hulpmiddel om jouw innerlijke ervaringen te vertalen tot beperkte externe ervaringen. Dit is logisch, want je baseert gedachten en overtuigingen op ervaringen die je bekend zijn. Dit kan echter soms ook in je nadeel werken. De processen waarmee en waardoor wij onze ervaringen via taal en zintuigen filteren is het gebied van NLP.  Deze methode kan zo gedurende coaching helpen je weer letterlijk een nieuwe kijk op de zaak te geven.

De methode biedt je zo praktische technieken die toegang verschaffen tot een nieuwe werkelijkheid:

Je weet wat je wilt, zodat je een duidelijk idee hebt van de gewenste uitkomst van een situatie.

• Je bent alert en houd je waarneming scherp, zodat je opmerkt wat je krijgt.

Je bent flexibel om de dingen anders te doen zodat je sneller krijgt wat je wilt.

Geïnteresseerd en benieuwd wat deze methode voor jouw situatie zou kunnen betekenen? Gedurende een oriëntatiegesprek kan kosteloos worden doorgenomen wat deze methode (of wellicht anderen) zouden kunnen betekenen voor de problematiek in kwestie.

» Kijk direct in de agenda en vraag een gratis oriëntatie gesprek aan


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden