Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Tijdens het zoeken naar een coach is het belangrijk om te weten hoe deze te werk gaat. Bij een oplossingsgerichte benadering zijn een aantal punten belangrijk.

  • Samenwerking: Jij hebt de belangrijkste rol tijdens de begeleiding. De coach wil met jou samenwerken en zal meegaan in de richting die jij op wilt.
  • Verandering: Verandering is onvermijdelijk. Het is een continu proces en het gaat niet om of maar om wanneer er verandering bij je zal optreden. Er zal meer worden gepraat over successen in het verleden, heden en toekomst dan over de ervaren of voorspelde problemen. De reden hiervoor is dat het meer zin heeft om zelfvertrouwen en een goed gevoel te creëren, dan te blijven hangen in problemen.
  • Doelen: Het is van belang te weten hoe het eruit zou zien, als je probleem is opgelost. Om dit te bereiken moet je zelf doelen stellen en een aanpak kiezen, zo wordt de kans op successen groter. Het probleem is moeilijk op te lossen, als je niet weet waar je heen wilt. Om dit voor jezelf te verduidelijken, kan begeleiding helpen.

Wil je deze hulp?

Plan hier een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze coaches »


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden