Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Bent u op zoek naar een coach in Rotterdam? U kunt met een coach aan de slag met uw persoonlijke ontwikkeling wij zetten voor u kort uiteen waar u met een coach in Rotterdam mee aan de slag kunt gaan.

Een coach leert u onder andere om om te gaan met emoties door uit te leggen hoe het mentale systeem van een mens werkt. Dit heet ook wel psycho educatie en hoeft niet altijd heel zwaar te zijn. Het gaat er om dat u zelf begrijpt hoe processen werken en dat u zelf invloed kan hebben op deze processen.

De belangrijkste zintuigen die u kunt leren beheersen zijn: denken, gevoel, zintuigen, bewustzijn en het lichaam. Vaak voelen we ons slachtoffer van deze systemen omdat een gevoel zeer intens kan zijn. Zo intens dat u niet goed met kunt functioneren op uw werk. Een coach kan u leren om te gaan met de heftigheid van deze zintuigen.

Wij mensen kunnen leren zelf leiding geven aan deze ”afdelingen”. Een coach leert je hoe je dat kunt doen, door uit te leggen hoe het systeem (hoe je zelf) functioneert. Een  coach geeft je inzicht in hoe je met bepaalde gebeurtenissen omgaat, en hoe je ermee om zou kunnen gaan. Wilt u ook beter leren omgaan met uw zintuigen?

Plan nu direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in bij een passende coach.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden