Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Iedereen heeft kwaliteiten waardoor hij/zij een meerwaarde voor een organisatie kan zijn en je hierdoor uiterst effectief aan het werk kan gaan. Kan gaan, want deze kwaliteiten moeten wel worden herkend en toegepast. Weet jij waar je in uitblinkt, wat jouw meerwaarde zou kunnen zijn?

Bij loopbaancoaching wordt gekeken naar jouw kwaliteiten, jouw competenties. Een competentie is de combinatie van kennis, vaardigheden, houding en gedrag die nodig is om in jouw functie uit te blinken.

  • Kennis is wat je weet: Welke kennis heb je opgedaan vanuit bijvoorbeeld je studie?
  • Vaardigheden zijn dingen die je kunt: Welke kennis kan je praktisch toepassen en welke handelingen kan je praktisch uitvoeren?
  • Houding gaat om wat je echt wilt: Wat zijn jouw persoonlijke drijfveren en voorkeuren? Wat motiveert jou, wat vindt je de moeite van je inspanning waard?
  • Gedrag is je wijze van optreden: Wat kunnen anderen van jou waarnemen? Wat zijn jouw eindresultaten en producten die je oplevert?

Werk dat bij je past
Bij competenties gaat het dus om de combinatie van al deze zaken tegelijk: de combinatie van weten, kunnen, willen en doen. Met loopbaancoaching wordt er gewerkt aan een planmatige ontwikkeling van dit persoonlijke weten, kunnen, willen en doen. Op deze manier kun je het werk doen wat je daadwerkelijk leuk vindt en waar je goed in bent. Het werk dat bij jou past.

Zou je ook willen werken aan een persoonlijke planmatige ontwikkeling van jouw competenties zodat je op de juiste plek met plezier aan het werk bent?

Kijk in de agenda en plan direct een gratis oriëntatiegesprek »


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden