Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Wanneer je loopbaan anders loopt dan verwacht
Je had het helemaal uitgestippeld en een mooi beeld voor ogen over hoe jouw loopbaan zou gaan, maar nu loopt deze toch anders dan verwacht. Aanleidingen kunnen bijvoorbeeld een reorganisatie, een andere functie, het bereiken van het glazen plafond of een nieuwe visie op jouw loopbaan zijn. Dit kan natuurlijk vervelend of op zijn minst verwarrend zijn. Belangrijk is je niet uit het veld te laten slaan. Relevanter is het om actie te ondernemen. Een loopbaancoach kan je hier een duidelijke ondersteuning in geven. Maar waarom is het praktisch om naar een loopbaancoach te stappen? 

  • Je kunt beter één keer zowel tijd als geld investeren in een goed advies, dan tijd verliezen met twijfelen of een groot gat in je cv hebben.
  • Het is zonde veel geld uit te geven aan een opleiding om er later achter te komen dat deze toch niet bij je past. Bovendien staat het niet goed op je cv wanneer je een opleiding niet hebt afgemaakt.
  • Natuurlijk kun je een andere baan zoeken, wanneer je problemen ervaart op je werk. Toch zal de kans groot zijn dat je tegen dezelfde problemen aanloopt als bij je vorige baan. Bovendien heeft een loopbaancoach verstand van zaken; welke baan het beste bij jou past en hoe je het meest bevredigend om kunt gaan met een eventuele nieuwe functie. Verder weet de coach welke technieken het meest gepast zijn om de baan van jouw dromen te krijgen.
  • In je cv aangeven dat je een loopbaancoach hebt geraadpleegd, laat zien dat je kunt reflecteren en wilt investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Werkgevers waarderen dat!
  • Een coachtraject kan je een nieuwe visie geven over werk dat bij jou past. Zo kun je meer uit jezelf halen op de werkvloer dan dat je voorheen deed. Bonus: je zult met veel meer plezier aan het werk gaan.

Praktisch advies
Sta je op dit moment op een kruispunt in je loopbaan en zie je wel wat in praktische adviezen voor jouw loopbaan? Een loopbaancoach kan tijdens een oriëntatiegesprek kosteloos aangeven wat ze kan betekenen voor jouw loopbaan gedurende een coachtraject.

» Kijk direct in de agenda en vraag een gratis oriëntatie gesprek aan met een loopbaancoach.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden