Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Ben jij op je werk ook op zoek naar betekenis, ontplooiing en plezier? Tijdens loopbaancoaching kan je erachter komen hoe je dit kan bereiken. Onder deze begrippen wordt het volgende verstaan:

Betekenis: De ruimte nemen om daadwerkelijk iets bij te dragen aan je werk.

Ontplooiing: In staat zijn om je verder te ontwikkelen

Plezier: Het is ook belangrijk dat het er een goede sfeer is in je werkomgeving.

Iedereen ontwikkelt zich, zowel zakelijk als privé, zowel bewust als onbewust. Persoonlijke groei begint met het bewustwordingsproces over waar je staat en waar je naar toe wilt. Daarnaast is het van belang te ontdekken waar je goed in bent en wat je schaduwzijdes zijn. Als je dit duidelijk hebt voor jezelf, kan je zo ook meer betekenis en richting geven aan je werk. Waardoor je ook meer verbondenheid met je werk zal krijgen. Dit zal tevens weer een uitwerking hebben op hoe je de omgeving ervaart; je zal meer plezier ervaren. Zo hangen al deze begrippen met elkaar samen.

Voorkomen is beter dan genezen
Helaas wordt loopbaancoaching meestal pas ingezet op het moment dat iemand al vastzit in bepaalde problemen of al overspannen is. Het is echter effectiever om dit te voorkomen. Veelvoorkomende vraagstukken waarmee geworsteld wordt hebben te maken hebben met het effectief omgaan met kennis, vaardigheden en gedrag. Ook als het goed gaat kan hieraan gewerkt worden, zodat hier meerwaarde uit gehaald kan worden.

Sterker worden
Het is belangrijk om te leren dat het niet zo zeer van belang is om aan je zwakke kanten te werken. Door je juist te richten op je sterken kanten, zal je uiteindelijk jezelf beter ontwikkelen en los je problemen sneller op. De loopbaancoach richt zich daarom vooral op jouw drijfveren, ambities en kernkwaliteiten. Hierdoor blijft de focus positief en ontwikkel je ook sneller zelfvertrouwen.

Wil jij meer betekenis geven aan je werk, je verder ontwikkelen en meer plezier ervaren?

»Kijk direct in de agenda en plan jouw gratis oriëntatiegesprek met onze loopbaancoach.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden