Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Over het algemeen zijn mensen te weinig bezig zijn met hun carrière in het hier en nu. De meeste zijn gericht op de toekomst, waardoor ze zich nauwelijks verdiepen in hun huidige functie.
Succesvolle mensen laten echter zien dat je carrière gaat over de keuzes die je nu maakt. Hierbij houden ze wel rekening met de gevolgen van deze keuzes voor de toekomst. Ook realiseren zij zich dat je loopbaan niet een éénrichtingsweg naar de top is. Zeker in deze tijd is het gebruikelijk dat mensen zich ook in de breedte (horizontaal) ontwikkelen.

Carrièreplan opstellen
Door middel van loopbaancoaching kan je nadenken over welke richting jij op wilt met jouw carrière.  Zo kun je bijvoorbeeld concreet maken waar je over 10 jaar wilt staan. Van daaruit kun je vervolgens terugredeneren hoe je daar kunt komen. Op die manier krijg je helder welke keuzes je het beste kunt maken in de komende jaren. Zo stel je een plan op, die onder andere voorkomt dat je jarenlang investeert in een carrière die niet bij je past.

Mogelijkheden uitwerken
Zou je jouw carrière wel eens wat uitgebreider onder de loep willen nemen? Of heb je al wel doelstellingen maar weet je niet waar je moet beginnen? De loopbaancoach kan helpen om naar mogelijkheden en eventuele andere interesses te kijken. Ook kan je samen bepalen of er getraind moet worden op nieuwe vaardigheden.

Wil jij hulp bij het  behalen van je carrièredoelstellingen? Plan dan nu een gratis en vrijblijvend orientatiegesprek in bij een loopbaancoach.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden