Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Heb je het idee dat je meer uit jezelf kunt halen? Is dat wat je doet ook daadwerkelijk datgene wat je wilt doen? Zie je kansen om je (meer) te ontwikkelen, maar weet je niet hoe je nu echt stappen kunt zetten? Om deze vragen te kunnen beantwoorden en een verandering te realiseren, moet je een methode vinden die bij jou past. Hiervoor is het van belang dat je jezelf kent en zelfreflectie kan je hierbij helpen.

Wanneer zelfreflectie?
Als je je eigen gedrag onder de loep wilt nemen, maar ook wanneer je aandacht wilt besteden aan je persoonlijke ontwikkeling, kun je dit doen door jezelf vragen te stellen: Waarom doe je iets, wat vind je ervan en, wanneer je niet tevreden bent, hoe zou je willen dat het gaat?

Dit zijn lastige vragen en om ze te kunnen beantwoorden is goed om inzicht te hebben in je motieven en drijfveren. Daarnaast vormt bewustwording bij zelfreflectie een belangrijk onderdeel. Wanneer je weet welke momenten bij jou tot ontevredenheid of afremmen van jouw persoonlijke ontwikkeling leiden, zorgt dit voor een goed basis om mee aan de slag te gaan.

Ondersteuning van een coach
De hierboven gestelde vragen zijn grote en belangrijke vragen die van invloed op je leven kunnen zijn. Het is logisch dat je hier niet zomaar een antwoord op hebt. Wanneer je waarde hecht aan je persoonlijke ontwikkeling, maar er zelf niet uitkomt, kan een coach je hierbij hulp bieden. Samen met een coach ga je op een manier die bij jou past op zoek naar de antwoorden op jouw vragen.

 Kijk direct in de agenda en plan uw gratis oriëntatiegesprek met een coach.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden