Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Is er sprake van reorganisatie binnen je huidige organisatie? Word je met ontslag bedreigd? Een op maat gemaakt outplacementtraject zorgt ervoor dat de periode van werkloosheid zo kort mogelijk wordt. Outplacement coaching biedt de juiste begeleiding bij ontslag. Een coach helpt je bij het ontwikkelen van de juiste kwaliteiten, het zoeken naar een geschikte baan en het maken van de juiste keuzes.

Verwerk je ontslag
Ontslag kan gepaard gaan met een hoop stress. Je kunt jezelf afvragen of je je werk wel goed hebt gedaan en of je wel over voldoende kwaliteiten beschikt. Vraagstukken die vaak geheel onterecht zijn. Ontslagen binnen organisaties kunnen verschillende oorzaken hebben waar jij totaal geen invloed op kan uitoefenen. Ga aan de slag met deze negatieve gedachten en wees lief voor jezelf! Wie weet opent je ontslag wel compleet nieuwe deuren!

Zoektocht
Wanneer je je ontslag verwerkt hebt, wordt het tijd om naar nieuwe uitdagingen te zoeken. Je kunt weer helemaal opnieuw beginnen en hoeft met niemand rekening te houden. Maak dus goed duidelijk voor jezelf waar je naar op zoek bent. Door je kwaliteiten en interesses in kaart te brengen, schets je vanzelf een duidelijk beeld van wat bij je past. Op deze manier wordt je niet alleen bewuster van jezelf, maar wordt ook je zoektocht makkelijker! Daarnaast is een hoge mate zelfkennis een cruciaal punt tijdens je sollicitatie.

Sollicitatietechnieken
Nadat je gesolliciteerd hebt op functies die bij je passen, zal er een moment komen dat je uitgenodigd wordt voor een gesprek. Tijdens je zoektocht ben je al aan de slag gegaan met een beter beeld schetsen van jezelf. Werk deze punten uit voor je sollicitatiegesprek en link deze aan de vacature. Werkgevers zijn op zoek naar de perfecte job-employee match! Met de juiste voorbereiding weet jij hen te overtuigen dat jij de meest geschikte kandidaat bent!

Outplacement
Ook al gaat ontslag vaak met negatieve emoties gepaard, het traject kan ook nieuwe kansen bieden. Onze coaches zijn gespecialiseerd in deze trajecten en bieden de juiste begeleiding. Samen ga je opzoek naar een nieuwe uitdaging! Plan een gratis en vrijblijvend orientatiegesprek bij een outplacementcoach!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden