Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Ben jij gelukkig? Wanneer is jouw geluksgevoel het sterkst? Kun je dit zelf vergroten of beïnvloeden? Je gelukkig voelen draagt niet alleen bij aan het behalen van successen, maar ook aan het gevoel van verbondenheid dat je ervaart met je omgeving, vrienden en familie. Een life coach kan je helpen de bovenstaande vragen te beantwoorden. Zelf kun je vast de volgende aspecten bekijken en deze vergelijken en toepassen op jouw situatie.

Geluk
Je fit voelen is één van de aspecten die bijdraagt aan jouw geluk. Maar andersom geldt ook: mensen die niet eenzaam, maar actief en gezond leven zullen minder snel ziek worden en hierdoor ook weer gelukkiger zijn. Mensen die gelukkig zijn, hebben vaak een aantal mensen om zich heen op wie ze volledig kunnen vertrouwen en bij wie ze altijd voor hulp terecht kunnen. Daarnaast hebben ze meerdere contacten waarmee ze goed kunnen samenwerken en zich verbonden voelen. Dit is geluk op sociaal vlak en ook dit draagt bij aan jouw geluksgevoel.

Een derde aspect dat van belang is, is het onderscheid tussen duurzaam en verslavend geluk. Waar haal jij plezier en voldoening uit? Duurzaam geluk duurt langer, is makkelijker te behouden en levert je op de lange termijn dus meer op. Dit kan bijvoorbeeld liefde of vriendschap zijn. Verslavend geluk is geluk dat ontstaat door het gebruiken van verslavende middelen, maar ook door constant te focussen op het behalen van succes en door op jezelf gericht te zijn. Hier zul je je niet blijvend gelukkig door voelen.

Hoe zit het bij jou?
Natuurlijk kunnen er altijd onverwachte dingen gebeuren die jouw geluksgevoel in de weg zitten, maar je kunt zelf een goede basis leggen door aandacht te besteden aan de aspecten die zorgen voor duurzaam geluk. Weet je niet hoe je dit aan kunt pakken of heb je hier vragen over? Dan ben je bij een life coach aan het juiste adres!

Klaar om je te ontwikkelen? Plan een gratis en vrijblijvend orientatiegesprek in bij een van onze life coaches.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden