Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

In deze columns kan je een kijkje in het leven van de coaches van GORTcoaching nemen. De coaches zijn een heel belangrijk onderdeel van het GORTcoaching team en daarom willen we ze graag aan je voorstellen. Vandaag leer je coach Willemien een beetje beter kennen.

Even kennismaken met Willemien
“Leven gaat niet over jezelf vinden, leven gaat over jezelf creëren”

Wat ben je eigenlijk veel als mens en als professional! Ik ben mens, moeder, dochter, partner, vriendin en wijze vrouw. Hiernaast ben ik ook coach, trainer, adviseur, ontwikkelaar van trainingsprogramma’s en inspirator/motivator.
Sinds drie jaar wonen mijn partner en ik in een prachtige bosrijke omgeving aan de Veluwe. Op het moment dat mijn drie kinderen hun eigen pad hadden gevonden, gaf dat ons de ruimte om de files van de Randstad in te ruilen voor een rustige omgeving. We hebben beiden een vrij beroep, waardoor er betrekkelijke vrijheid is in een nieuwe leef- en werkomgeving. Ook werd weer duidelijk dat het tijd kost om je plek weer te vinden, om je te verbinden met de mensen en de omgeving.

Leven gaat over jezelf creëren. We kunnen veel meer dan we voor mogelijk houden. Ik kijk terug op een loopbaan met veel diversiteit in organisaties, zoals: de medische wereld, welzijn, de overheid, de bouw, de financiële wereld en de zakelijke dienstverlening. Ook zit er  diversiteit in de rollen, zoals: de uitvoering, adviserend, management, begeleidend, trainend, opleidend, in loondienst en als zelfstandige. Deze kennis en ervaring zet ik graag in bij de begeleiding van mensen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.
Als rode draad in mijn professionele leven zie ik het werken met mensen als een dynamisch proces van werk en leven, maar ook de dynamiek van de veranderingen. Ieder mens is uniek en ieder mens vindt het belangrijk om een waardevolle bijdrage te leveren. Samen met de coachee kijken naar, leren van de successen en groeien door datgene te versterken wat al werkt. Voor mij is dat een uitgangspunt om te werken aan het zelfvertrouwen, het optimisme en de veerkracht van de coachee. Samengevat focussen we op je sterke kanten en goede eigenschappen, zodat we voortbouwen op wat goed is.

Ik laat mij door veel verschillende dingen inspireren, zoals: mijn kinderen die hun plek aan het vinden zijn, mensen die zichzelf durven te zijn en zich durven uitspreken. Maar ook door heerlijk met een stuk steen aan het werk te zijn en de vorm als uitgangspunt te gebruiken voor een beeld. Het wonen in de natuur, het werken in de tuin en moestuin geeft mij rust. Balans tussen werk en privé vind ik erg belangrijk.
In mijn begeleiding richt ik me dan ook op de kunst van leven en werken. Samen gaan wij gemotiveerd en energiek je (werkzame) leven vorm geven. Zo zul je ruimte gaan voelen voor nieuwe inzichten, ontwikkelingen en veranderingen. Waardoor je, jezelf gaat ontwikkelen.

Spreekt haar verhaal jou aan en wil je meer over haar weten? Dan kun je op onze website bij de locaties Apeldoorn en Hoenderloo haar volledige profiel bekijken.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden