Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Tegenwoordig is het voor mensen soms lastig om stil te staan bij wat ze echt willen in het leven, waar ze gelukkig van worden. Dit is vaak op het gebied van werk, aangezien mensen door de economische crisis minder keuze hebben in het werk wat ze kunnen doen. Het kan ook zijn dat je op hele andere vlakken minder gelukkig bent, bijvoorbeeld dat je niet gelukkig bent met jezelf of je omgeving. Weet jij ook niet goed wat je wilt in je leven? Of ben je niet gelukkig met hoe je leven nu is? Life coaching kan je daarbij helpen.

Wat is life coaching?

Bij life coaching worden drie belangrijke vragen onderzocht: ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’, ‘Wat wil ik?’. Als je antwoord krijgt op deze vragen kan je een hele grote stap zetten om jouw geluk te bewerkstelligen. Daarnaast kunnen er een aantal factoren in je leven meespelen die jouw geluk kunnen verstoren. Zo kan het zijn dat je het verkeerde werkt doet, niet goed voor jezelf zorgt of onverwerkt verdriet met je meedraagt uit het verleden. Het is vaak lastig om hier zelf verandering in aan te brengen en het vereist veel zelfkennis. Coaching kan je hier professioneel in begeleiden.

Wat houdt life coaching in?

Ten eerste wordt ga je samen met de coach de huidige situatie bekijken. Er wordt gekeken waar je op dit moment tegen aan loopt en waar er voor jou kansen liggen om de situatie te verbeteren. Daarna worden alle strategieën en oplossingen in kaart gebracht zodat er verschillende alternatieven zijn om jouw probleem aan te pakken. Met de coach bespreek je welke aanpak voor jou het beste zal zijn en hoe deze ingezet kan worden. Centraal bij life coaching staat dus bewustwording van wat je in je leven wilt bereiken en hoe je daar vervolgens kan komen.

Wil jij ook graag uitzoeken waar jij gelukkig van wordt? En hierbij professioneel begeleid worden? Plan dan een gratis oriëntatiegesprek in bij een van onze lifecoaches.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden