Coaching voor bedrijven | GORTcoaching - Gratis oriëntatiegesprek
Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Waarom coaching voor bedrijven?
Coaching voor bedrijven is erg nuttig voor tal van organisaties. Grote multinationals blijven bijvoorbeeld gezond door bedrijfspsychologen en coaching voor bedrijven zorgt ervoor dat er goed leidinggegeven kan worden op managementniveau. Daarnaast wordt er het maximale gehaald uit de uitvoerende werknemers op de werkvloer. Dit kan zijn in een verscheidenheid aan bedrijven, zoals een houtverwerkingsfabriek of een IT-consultancybureau. Coaching voor bedrijven is nuttig.

Executive coaching
Een vorm van coaching voor bedrijven is executive coaching, wat inhoudt dat er een coachingstraject wordt aangegaan voor ondernemers, bestuurders of managers. Veel voorkomende topics hierbij zijn: effectieve leiderschapsstijl, interpersoonlijke relaties, werkstress, arbeidsdruk en het maximale effect met je inzet behalen.

Outplacement coaching
Dit is coaching voor bedrijven, alsook coaching voor een specifiek individu. Wanneer een medewerker niet meer in zijn of haar huidige functie kan blijven werken, vanwege een reorganisatie, niet optimaal functioneren of om een andere reden, kan er gebruik worden gemaakt van outplacement coaching. Hier wordt de focus gelegd op de loopbaan van de werknemer en op waar de werknemer terecht kan. Wanneer er sprake is van een reorganisatie kan diegene wellicht aan de slag in een nieuwe functie. Wanneer dit niet het geval is, wordt er gezocht naar een nieuwe werkgever.

Expat coaching
Dit is coaching voor bedrijven en organisaties die op de internationale markt meespelen, of een medewerker uit het buitenland in dienst hebben. Expat coaching is coaching die gevoerd kan worden in het Engels en kan helpen bij moeilijkheden met betrekking tot cultuurverschillen, taalverschillen en andere omgevingsfactoren. Voor de werknemer die moeilijkheden ondervindt op werk- of privégebied door de immigratie naar Nederland, is dit dé coachingsvorm.

Dit zijn slechte drie vormen van coaching waarvoor bedrijven GORTcoaching inschakelen om gezond te blijven en gezond te groeien. Andere vormen van coaching voor zowel organisaties als particulieren vindt u hier.