Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Het nieuwe jaar is alweer twee weken geleden ingeluid, goede voornemens zijn zoals elk jaar weer door velen gemaakt en helaas zijn er ook al goede voornemens gesneuveld. Heeft u goede voornemens gemaakt voor uw bedrijf of organisatie? Lees hier hoe u uw doelen in 2015 gaat bereiken.

Hoe wordt mijn bedrijf succesvol?
Beginnende ondernemers worstelen vaak met de vraag: “Hoe wordt mijn bedrijf succesvol?”
Geen van onze coaches hebben een kant en klaar antwoord voor u, maar de afgelopen jaren hebben de coaches van GORTcoaching een tal van startende ondernemers geholpen met het realiseren van hun droom. Afgestemd op de persoon en de organisatie worden er aan bepaalde stappen gewerkt om van elk bedrijf een succes te maken. Wellicht overweegt u coaching om de wind in de zeilen te zetten van uw organisatie. hier heeft u alvast drie gouden tips die antwoord geven op de veelgestelde vraag: “Hoe wordt mijn bedrijf succesvol?”

Tip 1 “Hoe maak ik een visie voor mijn bedrijf?”
Een visie voor uw bedrijf is belangrijk. Het onderscheidt u van de rest van uw doelgroep. Vanuit uw visie werkt u, het geeft uw bedrijf vorm. De meest succesvolle bedrijven hebben altijd gewerkt vanuit een heldere visie. Om van uw bedrijf een succes te maken is een heldere visie dus belangrijk. Maar hoe ‘maakt’ u een visie voor uw bedrijf? Die visie heeft u al. Het verwoorden van de visie kan echter lastig zijn. Vragen die helpen uw visie te verwoorden zijn bijvoorbeeld:
“Waarom ben ik met dit bedrijf begonnen? Wat voegt mijn bedrijf toe ten opzichte van concurrenten? Wat wil ik bereiken met dit bedrijf?” Hulp nodig met deze vragen? De coaches van GORTcoaching hebben hier uitgebreid ervaring mee.

Tip 2 “Hoe bereik ik mijn klanten?”
De klant bereiken kan op tal van manieren. De kunst is om op de beste manier de juiste klanten te benaderen. Als bedrijf of persoon bent u erg trots op uw dienst of product, een veelgemaakte fout is doordraven in deze trots. Het verkopen van uw product of dienst moet namelijk niet alleen beter zijn dan dat van de concurrent, het moet ook nodig zijn. Overtuig de klant dat zij nodig hebben wat u te bieden heeft. Om dat te doen is het ook belangrijk om de pijlen te richten op het juiste doelwit; kies de juiste doelgroep.

Tip 3 “Hoe presenteer ik mijn bedrijf het beste?”
Hoe u zichzelf en uw bedrijf presenteert is van groot belang voor welke boodschap u uitstraalt, wat ook gevolgen heeft voor welke mensen of bedrijven uw eigen bedrijf aantrekt. Om te weten hoe u zich het beste presenteert, is het dus ook voor dit punt belangrijk dat de doelgroep helder is. Bij het presenteren van uw bedrijf is het een kunst om in een tijdsbestek van niet meer dan een halve minuut, het volgende duidelijk te maken: wat uw bedrijf doet, waarom de andere partij dat nodig heeft en waarom uw bedrijf daarvoor ook de beste keuze is.

Wat is businesscoaching?
Het opzetten van een bedrijf of het ontwikkelen en laten groeien van een bestaand bedrijf is niet makkelijk. Er zijn tal van zaken die uw aandacht behoeven. Daarnaast kunt u ook veel stress ervaren wanneer u eigenlijk niet met werk bezig wilt zijn. Voor hulp bij zakelijke vraagstukken of persoonlijke problemen staat businesscoaching van GORTcoaching voor u klaar.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden