Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

In de huidige en dynamische arbeidsmarkt kan het zijn dat (dreigend) ontslag boven je hoofd hangt. Een vervelende situatie, waarbij je carrière kan vastlopen. Outplacement voorziet in advies en ondersteuning om jou weer op weg te helpen. Zo stelt de coach samen met jou een stappenplan op om van dit einde van je huidige baan, een frisse start te maken naar je nieuwe baan. Of misschien is een eigen bedrijfje opzetten toch iets waar je altijd naar uit keek?

Inhoud outplacementtraject
In het geval van outplacement wordt vaak hulp geboden om samen met een coach nieuwe kansen te verkennen en te creëren. Vragen als: ‘Wat wil ik?’, ‘Waar liggen mij capaciteiten?’ staan vaak centraal in het geval van outplacement. Een coach kan je helpen deze vragen te beantwoorden en je gaandeweg te begeleiden door het outplacementtraject.

Praktische tools
Naast de professionele psychologische ondersteuning zijn er verschillende praktische tools bij outplacement die je kunnen helpen om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met een glanzende (nieuwe) carrière. Samen met jou de arbeidsmarkt verkennen, mogelijkheden zoeken om nieuwe competenties op te doen of het perfectioneren van jouw sollicitatie-technieken zijn slechts enkele voorbeelden van hoe wij jou kunnen helpen bij een situatie van outplacement.

Voor werkgevers
Gaat het om een collectieve outplacement, dan bieden naast de individuele trajecten ook de mogelijkheid aan om in collectief verband bijeen te komen. Deze groepsbijeenkomsten zijn bedoeld om ervaringen te delen, maar ook om elkaar te helpen en te stimuleren. Onze coaches staan klaar om je te helpen!

Wil jij ook begeleid worden door een professionele coach? Vraag dan hier een gratis oriëntatiegesprek aan met outplacement van GORTcoaching.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden