Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Heb je vragen over je huidige baan of wil je adviezen om beter te kunnen functioneren op je werk? Dan kan onze coach je helpen jouw doelen te bereiken.

Wat houdt het in?
De coach zal vooral met jou aan de slag gaan om werkgerelateerde vragen te beantwoorden en problemen die je tegen komt in het werk samen met jou op te lossen. De coach zal vooral onderwerpen aansnijden die in het hier en nu plaats vinden. Vanuit dit punt zal worden gewerkt aan het bereiken van jouw doelen en het creëren van een gewenste toekomst. De coach heeft kennis over verschillende coachtechnieken die gebruikt kunnen worden om jouw doelen te verwezenlijken.

Jouw rol in het coachproces
Het coachproces is een proces waar jijzelf actief aan deel neemt. Het uitgangspunt van het coachtraject is jouw wens of vraag waaraan gewerkt zal gaan worden. Hierbij is jouw eigen verantwoordelijkheid en motivatie van belang. Je zal zelf leren van jouw eigen ervaringen en oplossingen vinden die je helpen om te kunnen gaan met moeilijkheden die je tegen komt op je werk. Op deze manier zullen veranderingen eerder blijvend zijn omdat er wordt gewerkt met oplossingen en mogelijkheden die goed bij jezelf passen. Onze coach ondersteund dit proces voornamelijk en zal aansluiten op jouw behoeftes en op dat wat het beste voor jou werkt.

» Heb jij een werkgerelateerde vraag die je wilt stellen aan onze coaches? Plan dan direct een oriëntatiegesprek in


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden