Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Door een probleem, crisis of een dilemma kan je zijn vastgelopen en er even niet uitkomen. Misschien zit er een vraag dwars of is het nog onbekend wat er precies speelt. Hoe een coachtraject precies zal verlopen verschilt per gecoachte, maar er zijn wel een aantal punten die altijd terugkomen:

  • Eigen ambities en waarden als start. Eerst worden je ambities, overtuigingen en waarden onderzocht. Deze zijn belangrijk, omdat ze je gedrag bepalen.
  • Kwaliteiten vrijmaken en uitbouwen. Vervolgens ontdek je samen met een coach (potentiële) kwaliteiten en talenten die een rol spelen bij het ontwikkelen van effectiever gedrag. Hierbij ligt de focus op activeren wat al aanwezig, productief en gewenst is.
  • Belemmeringen beïnvloeden. Vervolgens helpt de coach uit de weg te ruimen je belemmert bij het in praktijk brengen van wat je voor ogen hebt. Deze stap is nodig, storende factoren binnen in jou en uit je omgeving gewenst effectief gedrag sterk negatief kunnen beïnvloeden. Als belemmeringen (met name overtuigingen) zijn verkend en uit de weg zijn geruimd, komen talenten beter uit de verf.
  • Ontwikkelen van effectief gedrag. Je gaat gezamenlijk na welke mogelijkheden er zijn om kwaliteiten beter te benutten. Jij bent hierin degene die het leerproces stuurt, er verantwoording voor neemt en ervaring opdoet op de door jouw gekozen leerweg.

Spreekt dit je aan? Wanneer je zou willen kijken of zo’n dergelijk traject wat zou kunnen betekenen voor de situatie waar je momenteel in zit, is het mogelijk een gratis oriëntatiegesprek aan te vragen. De coach kan je uitleggen wat voor mogelijkheden er zijn om je op weg te helpen naar de gewenste situatie.

» Kijk direct in de agenda en vraag een gratis oriëntatiegesprek aan


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden