Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Een veelvoorkomend issue binnen het zoeken naar een nieuwe loopbaan is het effectief zoeken naar nieuwe vacatures. Een coachee die bij een loopbaancoach komt heeft vaak geen idee van hoe hij effectief naar relevante vacatures kan zoeken. De tijd van vacatures opzoeken in een krant is zo goed als voorbij en vrijwel alle vacatures zijn tegenwoordig op internet te vinden. Maar hoe vind je een voor jou relevante vacature op het internet? De volgende stappen kunnen je hierbij helpen.

  • Inventariseer wat jouw interesses zijn en maar hier een checklist van die je erbij houdt bij het zoeken naar een baan.
  • Bekijk op LinkedIn waar andere professionals met jouw opleiding terecht zijn gekomen.
  • Stel ‘Google Alerts’ in op vacatures die je zoekt. Een voorbeeld is ‘Vacature Coach’. Gebruik hierbij zo veel mogelijk zoektermen.
  • Maak voor jezelf een lijst met interessante bedrijven en vraag vervolgens bij de Kamer van Koophandel een lijst aan met alle relevante bedrijven in die sector.
  • Upload je CV op grote vacaturesites zoals Intermediair en Monsterboard en blijf deze uploaden zodat jouw CV bovenaan blijft staan.

Mocht je zelf van loopbaan willen veranderen onder begeleiding van een loopbaancoach, vraag dan hier een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek aan met een van onze coaches »


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden