Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Wat is een jobcoach? En wat doe je precies bij jobcoaching? U kunt hier lezen wat precies de stappen zijn tijdens een jobcoach traject.

Stap 0: Gratis oriëntatie gesprek
De eerste actie ligt bij jou! Meld je rechtstreeks aan bij een van onze jobcoaches via de agenda van de website. Je kan tijdens dit gesprek rustig je verhaal vertellen en vragen stellen aan de jobcoach.

Stap 1: Kennismaking
Je maakt kennis met de jobcoach. Eerst kijken jullie samen of jobcoaching de juiste keuze is voor jou. Daarna legt de jobcoach je uit, wat de jobcoach voor jou kan betekenen.

Stap 2: Loopbaanonderzoek en advies
Wat wil je? Wat kun je? Samen met de jobcoach maak je een overzicht met jouw wensen en verwachtingen. Vervolgens kijken jullie, of de punten op het overzicht ook mogelijk zijn en hoe je ze tot uiting gaat brengen. Dit geeft een eerlijk beeld van je sterke punten, je zwakke punten en je kwaliteiten.

Stap 3: Individueel ontwikkelingsplan
De jobcoach stelt samen met jou een persoonlijk plan op. Ook je werkgever kan daarmee helpen. In het plan staat jouw einddoel. Er staat ook in, hoe je dat einddoel wilt en kunt bereiken. En wanneer. Je weet, wat je te doen staat.

Stap 4: Aan de slag
Actie! Je gaat aan de slag met de punten die je samen hebt besproken met je jobcoach. Misschien ga je een cursus of opleiding gaat volgen. Of misschien ga je oefenen met opkomen voor jezelf of met het zoeken naar een nieuwe baan.

Stap 5: Nieuwe baan of functie
Samen met de jobcoach maak je een plan hoe je zo snel mogelijk succes kan behalen in je nieuwe loopbaankeuze.

 U kunt bij onze locatie in Utrecht terecht voor uw al vragen over jobcoaching.

Vraag direct een gratis oriëntatie gesprek aan bij de jobcoach van uw keuze >>


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden