Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

De mooiste tips voor kerst 2018!

De kerstdagen inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling, hoe dan? Wij geven je de tips! Dit jaar eindig jij kerst met een bak geluksgevoel waarvan je niet wist dat het kon! Alvast een hele inspirerende kerst namens het hele team!

Sander van der Horst

Sander van der Horst

Kwaliteitsmanager Business - sander@gortcoaching.nl

Mijn tip zou zijn om tijdens het kerstdiner een timer te zetten. Zodra de bel gaat geeft de persoon die aan het woord is een compliment of woorden van waardering aan iemand. Zorg dat iedereen aan de beurt komt en het gaat een heel vrolijk kerstfeest worden dit jaar!

Shaun Sturgess

Shaun Sturgess

Kwaliteitsmanager Business - shaun@gortcoaching.nl

Probeer jezelf dit jaar wat kwetsbaarder op te stellen bij de mensen (of familieleden) die je niet heel erg vaak spreekt. Maak met hen een wandeling en bespreek met hen een onderwerp wat jou bezig houdt. Dit kan tot hele bijzondere gesprekken leiden die je misschien niet had verwacht van te voren.

Judith Burgemeister

Judith Burgemeister

Kwaliteitsmanager business - judith@gortcoaching.nl

Koop van te voren mooie kaartjes die je in de kerstboom (of elders) kan ophangen en neem pennen mee. Laat vervolgens iedereen 3 doelen op het gebied van levensgeluk opschrijven voor het komende jaar. Tijdens het kerstdiner bespreek je de kaartjes met elkaar en hang je ze in de boom. Extra leuk is om ze volgend jaar weer mee te nemen en voor te lezen!

 

Thomas Gaakeer

Thomas Gaakeer

Financieel directeur - thomas@gortcoaching.nl

Ik kan twee dingen aanraden om te doen deze kerst: 1 Probeer mediteren voor 10 minuten met een geleide meditatie. 2 Pak een mooi boek erbij die gaat over gelukskunde (er zijn er velen! mijn favoriet is solv for happy) en lees 1 hoofdstuk met kerstdag. 

Joline Wortelboer

Joline Wortelboer

Kwaliteitsmanager Coaches - joline@gortcoaching.nl

Schrijf per levensgebied op wat hierbij jouw belangrijkste waarden zijn (Werk – Vrije tijd – Intieme relaties – Sociale relaties – Familie – Ouderschap – Gezondheid – Persoonlijke groei – Spiritualiteit). Beoordeel vervolgens hoe belangrijk dit gebied daadwerkelijk voor je is, en schrijf dit op (1-10). Bedenk vervolgens hoeveel energie of tijd je daadwerkelijk in dit levensgebied stopt, en schrijf dit onder het eerste cijfer. Resultaat: De levensgebieden waar de twee scores (erg) verschillen behoeven aandacht!

Marlies van Toorenburg

Marlies van Toorenburg

Kwaliteitsmanager Business - marlies@gortcoaching.nl

Zoek elkaar op en benoem in 1 woord waar jij dankbaar voor bent in de ander. Maar vooral; wees benieuwd! Naar elkaar, naar gesprekken, ervaringen, ontmoetingen en onverwachte gebeurtenissen. Je weet nooit wat voor mooie dingen er op je te wachten staan!

Robbert Lindeman

Robbert Lindeman

ICT manager - robbert@gortcoaching.nl

Sta even stil bij wat je het afgelopen jaar hebt geleerd, dit is hoeveel je als mens bent gegroeid! 

Tosca Gort

Tosca Gort

Algemeen directeur - tosca@gortcoaching.nl

Dankbaarheid is altijd het sleutelwoord voor meer geluksgevoel wat mij betreft. Wees dankbaar en uit je plezier over het geweldige diner/gezelligheid. Probeer iedereen te spreken gedurende de dag en probeer tijdens ieder gesprek een leuke herinnering op te halen.

Ellis Driessen

Ellis Driessen

Trainee - ellistrainee@gortcoaching.nl

Bedenk eens hoe de ideale, zelfverzekerde en beste versie van jezelf eruit ziet. Welke eigenschappen horen daarbij, wat straal je uit, welke lichaamshouding heb je en welke keuzes maak je dan? Visualiseer vervolgens dat jij dit nu bent. Neem iedere dag even een momentje om dit te herhalen en ga zelfverzekerd het komende jaar in.  

Cheyenne Nectar

Cheyenne Nectar

Trainee - cheyenne@gortcoaching.nl

Vraag aan alle mensen die heel dicht bij je staan om te vertellen waarvoor zij dankbaar zijn. Vraag ze ook gelijk welke groei zij hebben gezien in jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Tom Braam

Tom Braam

Trainee - tom@gortcoaching.nl

Zeg vaker ja en knoop eens een gesprek aan met een vreemde!

Eva van Mourik

Eva van Mourik

Trainee - eva@gortcoaching.nl

Ga de natuur in! Lekker wandelen doet elk mens goed. En probeer een gezonde, bewuste kerstmaaltijd te bereiden.

Sander Dijkgraaf

Sander Dijkgraaf

Trainee - sandertrainee@gortcoaching.nl

Na een jaar hard werken schiet tijdens de drukke kerstdagen het er vaak bij in welke momenten en bijbehorende personen belangrijk voor je zijn geweest. Sta hier eens bij stil en neem contact met ze op. Hierdoor kom je erachter hoeveel je eigenlijk in een jaar hebt bereikt.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden