Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Zodra de wekker gaat en er een nieuwe dag begint, staan er weer allerlei taken klaar om te worden afgerond. We leven in een tijd waarin we allerlei rollen hebben te vervullen, zoals man, collega, vader of vriend. Opdrachten dienen snel en efficiënt te worden voltooid. Wil je wat bereiken, dan ben je genoodzaakt om mee te gaan in deze hectische stroom. Uiteindelijk rennen we van afspraak naar afspraak, maar de vraag die resteert is:  “Neem je ook de tijd om echt rust te nemen?”

Waarom rust?
Het geheim zit hem in het niet werken. Het blijkt dat sociale activiteiten en fysieke activiteiten zoals hardlopen erg bevorderend kunnen zijn voor je mentale welzijn. Rust kan als een oplaadmoment worden beschouwd, waardoor je weer de kracht en het vertrouwen krijgt om je verantwoordelijkheden aan te pakken. Neem je geen rust, dan is de kans groot dat de situatie via een negatieve spiraal van drukte – vermoeidheid – stress, alleen maar wordt verergerd.

Vind je het lastig om afstand te nemen van je drukke leventje? Of vind je het moeilijk om nee te zeggen? Door middel van coaching kan je tot bepaalde inzichten komen, waardoor het makkelijker wordt om een balans te vinden tussen de drukte van alledag en tijd voor jezelf.

De coach en jij
Met behulp van coaching kan er op een rijtje worden gezet wat de wensen of lasten in jouw leven zijn. Hierbij kan een coach je helpen bij het uitbouwen van jouw kwaliteiten en het doorbreken van niet-effectieve gedragspatronen. Coaching is een goede manier om te leren naast al de verantwoordelijkheden die je hebt, ook tijd voor jezelf vrij te maken.

Zou je graag op deze punten ondersteuning willen krijgen van een coach?
Kijk dan snel in de agenda om een gratis oriëntatiegesprek in te plannen!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden