Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Vraag jij je wel eens af wie je nu eigenlijk echt bent? De life coach kan je helpen met je levensvragen. Iedereen denkt wel eens na over de zin van het leven, maar het moet niet je leven gaan beheersen. Het is echter wel goed om hier over na te denken, wanneer je jezelf kent is het ook makkelijker om je geluk te vinden. Door vragen te beantwoorden als ‘Waarom doe ik wat ik doe?’ en ‘Wat maakt mij gelukkig?’ zul je je bewuster zijn van jezelf en gelukkiger door het leven kunnen. Hoe kan de life coach jou hier bij helpen?

Er zijn talloze vragen waar de life coach je bij kan helpen. Maar om deze vragen goed te kunnen beantwoorden is het van belang om bij het begin te beginnen. Daarbij zijn twee factoren van belang: je persoonlijke voorkeuren en allergieën.

Persoonlijke voorkeuren
Het woord zegt het al: dingen waaraan jij de voorkeur geeft. Maar weet jij eigenlijk wel wat jou blij maakt? Wat zijn de dingen in het dagelijks leven en in jouw werk waar jij gelukkig van wordt? Vaak denken mensen dat ze hier het antwoord wel op weten, maar wanneer je er op doorvraagt is dit zo makkelijk nog niet. Aangezien jouw geluk gebaseerd is op de dingen die jij leuk vindt is het heel belangrijk om hier achter te komen. Wanneer je weet wat je leuk vindt kun je namelijk pas aan de slag met dit in je leven te brengen!

Allergieën
Naast dingen die jouw voorkeur hebben, zijn er ook dingen die je minder leuk vindt. Deze zullen hier allergieën genoemd worden. Er zijn in je omgeving vast wel mensen of dingen waar je een allergie voor hebt, denk hierbij aan mensen die te laat komen of die ene collega met wie je niet kunt opschieten. Door je bewust te worden van waar je een hekel aan hebt kun je ook naar jouw geluk toewerken. Wees je bewust van de redenen waarom je iets niet leuk vindt, hiermee leer je jezelf kennen.

Wil jij je ook meer bewust worden van jezelf en naar jouw geluk toewerken? Plan dan een gratis oriëntatiegesprek!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden