Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. Je bent er het grootste deel van de dag en het kan je week maken of breken. Wie gelukkig naar zijn werk vertrekt is vaak ook gelukkig in zijn of haar privéleven. Dit probeert iedereen voor zichzelf te verwezenlijken, maar vaak is het lastig om dit te realiseren wanneer je er midden in zit. Een frisse kijk van buiten af door een professional kan je ogen openen. Loopbaancoaching geeft u hier graag advies over en beschikt over ervaren professionals die voor je klaar staan.

Wat houdt loopbaanadvies in?
Loopbaanadvies houdt in dat je samen met een professional er achter gaat komen wat voor jou de beste functie is en de juiste stap in je carrière. Dit is bedoeld voor elke doelgroep. Of je net afgestudeerd bent of al jaren bij een bedrijf werkzaam bent maakt niets uit. Het gaat erom dat jouw kwaliteiten optimaal benut worden in jouw functie en loopbaan. Met daarbij ‘s avonds een bredere lach op je gezicht dan toen je vertrok naar je werk.

Stel jezelf de juiste vragen.
Wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik? Het is heel belangrijk om van je eigen kwaliteiten uit te gaan. Weet je waar je kwaliteiten liggen en op welke manier je deze wilt gebruiken. Dan kun je verder om je heen kijken of het wellicht aan je functie ligt waar je ontevreden over bent, je directe leidinggevende of sluit het hele bedrijf niet aan bij je gedachtegang? Loopbaancoaching kan je helpen deze zaken helder te krijgen en een passend advies te geven.

Durf ook kritisch te zijn.
Dit is vaak het meest lastige onderdeel. Kijk kritisch naar jezelf en durf toe te geven dat er misschien ook punten zijn waarin je te kort schiet of graag beter in zou willen zijn. Heb je in het verleden een baan gehad waarin je het super naar je zin had, focus je dan op een soortgelijk idee, ook al heeft het misschien niet de status die je graag had gewild. Loopbaancoaches kunnen je hierin ondersteunen.

Plan nu kosteloos en vrijblijvend een gesprek in met onze loopbaancoaches.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden