Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Soms kun je het gevoel hebben dat je vastloopt in je baan. Het lukt niet om je professionele dromen waar te maken. Het lijkt alsof je doelloos aan het werk bent. Om je heen zie je dat mensen hogerop klimmen. Zij lijken wél een glansrijke carrière te hebben. Herken je dit? De bekende schrijver en coach David J. Schwartz zei hierover: succesvolle mensen zijn niet slimmer of beter en werken ook niet harder dan jij. Het gaat erom dat zij groter denken. Lees snel verder en laat je inspireren door de loopbaancoach Rotterdam.

Stel hoge doelen
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat je betere resultaten behaalt, wanneer je hogere doelen voor jezelf stelt. Dit is precies de kern van de klassieker ‘The Magic of Thinking Big’ van David J. Schwartz. Veel mensen denken volgens hem ‘te klein’. Ze verwachten niet veel en handelen daar vervolgens naar. Dit zorgt ervoor dat zij minder bereiken dan mogelijk is. Het gaat er volgens Schwartz om dat je hoge verwachtingen hebt.

Gebruik je verbeeldingskracht
Verbeeldingskracht is hierbij essentieel. Het is de kunst om niet te kijken naar de omstandigheden, maar naar wat er mogelijk is. Richt je op de positieve dingen en verbreed je focus. Het allerbelangrijkste is om in jezelf te geloven. Maak voor jezelf de beslissing: ik ben hier goed in. Met deze zelfverzekerdheid kom je veel verder dan je ooit hebt durven dromen.

Hulp van loopbaancoach Rotterdam
Het blijkt in de praktijk best lastig om je gedachtepatronen en gewoonten te veranderen. De loopbaancoach Rotterdam kan jou hierbij uitstekend ondersteunen. Wil jij jouw op de achtergrond geraakte wensen opnieuw ontdekken? Wil je praktisch aan de slag met jouw verlangens, zodat jij je droom daadwerkelijk gaat leven? Plan dan een gratis oriëntatiegesprek met een van de coaches.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden