Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Ervaar jij in je huidige baan niet meer genoeg uitdagingen? Heb jij het idee dat je niet meer maximaal tot je recht komt op je werk? Wil je graag van baan veranderen maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Loopbaancoaching helpt jou met het vinden van een nieuwe uitdagende baan.

Opzoek naar een nieuwe baan betekent opnieuw solliciteren
Wanneer je op zoek gaat naar een andere baan, zul je ook weer moeten gaan solliciteren. Indien je al een aantal jaar bij dezelfde werkgever werkt, heb je misschien het gevoel dat je het solliciteren verleerd bent. Geen paniek, wanneer je kiest voor loopbaancoaching Tilburg ben je gegarandeerd van professionele begeleiding hierbij. Maar hoe zorg je er nu voor dat je potentiële nieuwe werkgever jou aantrekkelijk vindt?

Solliciteren is een vak op zich
Om effectief te kunnen solliciteren is het ten eerste belangrijk dat je over genoeg zelfkennis beschikt. Op deze manier kun je laten zien wat jij te bieden hebt voor het bedrijf. Bij jouw sollicitatieproces is namelijk cruciaal dat je goed overbrengt wie jij precies bent en waar jouw passie ligt. Ten tweede moet het ook duidelijk zijn wat je vaardigheden en talenten zijn. Met loopbaancoaching ga je samen op zoek naar jouw unieke persoonlijkheid en de daarbij passende competenties. Je coach begeleidt je ook in het ontdekken van wat je wilt bereiken, wat je motivatie is en wat je zoekt in een nieuwe baan. Hierdoor kom jij erachter wat voor soort baan voor jou geschikt is.

Uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, wat nu?
Wanneer je uiteindelijk uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek, wil je natuurlijk zo goed mogelijk over komen. Er bestaan verschillende technieken die je kan toepassen tijdens je sollicitatiegesprek. Om het beste uit je sollicitatiegesprek te halen, ga je samen met je coach werken aan deze technieken. Loopbaancoaching helpt jou zelfverzekerd over te komen en jezelf goed te verwoorden tijdens het gesprek.

Wat biedt loopbaancoaching jou?
Loopbaancoaching biedt jou persoonlijke begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan. Samen pak je alle mogelijkheden aan om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Ben jij iemand die proactief de verantwoordelijkheid wil nemen voor de sturing van je eigen loopbaan? Ben jij dus toe aan meer uitdaging in je baan en in je leven? Vraag dan een gratis oriëntatiegesprek aan met een loopbaancoach!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden