Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Een life coach is een professional die, in samenspraak met jou, als doel heeft je te helpen meer uit je leven te halen. Zowel zakelijk als privé. Dit kan aan de hand van stellingen en/of vraagstukken die je aangeleverd hebt of door een gevoel van waaruit je wilt werken. Vaak is de mening van een onafhankelijk professional al erg waardevol.

Life coach gaat samen met jou in een oriëntatiegesprek kijken wat hij of zij voor jou kan betekenen. Slechts een zetje in de goede richting kan al ongelofelijk veel betekenen! De meest talentvolle, succesvolle, ambitieuze mensen hebben af en toe een zetje in de goede richting nodig. Ook zij weten soms niet wat ze moeten doen en lopen wel eens vast.

Door middel van coaching, counseling, zelfontwikkeling en eventuele opdrachten krijg je hier ongelofelijk veel inzicht in en hier heb je de rest van je leven baat bij.

Voor wie kan een life coach iets betekenen?

Voor iedereen! Van student, starter, herintreder tot professional. We merken allemaal wel eens dat onze hersenen gepijnigd worden door keuzes. Soms ervaren we niet direct dat we tegenstrijdige gedragingen hanteren, omdat we een vertrouwd pad bewandelen. Terwijl na dit geëvolueerd te hebben een andere keuze veel logischer is, omdat jij daar meer voldoening uit haalt. Een life coach gaat samen met jou kijken waar je talenten liggen, welke vraagstukken je hebt en hoe jij gelukkiger kunt zijn!

Twijfel je of een life coach iets voor jou kan betekenen? Voor aansluitende informatie en een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek neem je contact op met Life coach. 

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden