Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Elke leidinggevende wil een zo innovatief en creatief mogelijk team. Om winst te blijven boeken is constante innovatie nodig. Hoe kan jij er nou voor zorgen dat je team zo innovatief mogelijk wordt? Innovatie is niet iets wat je mensen oplegt, het moet in het klimaat van het team verwerkt zitten. Een personal coach kan jou helpen een innovatief klimaat te creëren.

Interpersoonlijke relaties
Goede interpersoonlijke relaties binnen het team zijn van belang voor innovatie. Is er vertrouwen, goede samenwerking en worden nieuwkomers goed ontvangen? Of is er juist een meer competitieve sfeer, waarin een constante strijd wordt gevoerd? Als leidinggevende kan je veel invloed uitoefenen op goede interpersoonlijke relaties en een persoonlijke coach kan je hierbij helpen!

Hiërarchie
Als leidinggevende heb jij controle over hoe hiërarchisch jij je team behandelt. Het is voor innovatie van belang dat je team zich uit durft te spreken. Niet elke leidinggevende vindt het even gemakkelijk om zijn of haar team zo vrij te laten. Een personal coach kan jou helpen met het loslaten van strikte hiërarchie en het toelaten van innovatie.

Uitdagend werk
Niet al het werk is altijd even uitdagend. Werknemers kunnen dan snel in een sleur terecht komen, wat een negatief effect heeft op de innovatie. Leidinggevenden kunnen deze sleur wegnemen door bijvoorbeeld meer verantwoordelijkheid bij de werknemer te leggen, lunchwandelingen in te lassen of meer resources bieden.

Ondersteuning en beloning
Elke werknemer heeft zo nu en dan waardering nodig voor zijn of haar werk. Waardering kan komen uit salaris of een bonus. Maar waardering kan ook komen uit complimentjes en positieve feedback. Het geven van complimentjes en feedback is soms moeilijk en kan wel eens misplaatst zijn. Een personal coach laat jou inzien hoe je dit het beste aan kan pakken.

Dus, wil jij je team innovatief naar de top brengen? Plan dan nu een gratis oriëntatiegesprek in met een personal coach!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden