Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Wat valt er te behalen?
We leven in een tijd waar persoonlijke ontwikkeling steeds meer op de voorgrond komt. Voor jezelf opkomen en het uiten van je mening en emoties is aan de orde van de dag. Helaas blijken veel mensen nog steeds niet assertief genoeg om hun doelen na te streven. Coaching Hilversum helpt bij het behalen van persoonlijke effectiviteit en zet een gebrek aan assertiviteit om in nieuwe uitdagingen. Leer om je zelfverzekerd te voelen bij het nastreven van succes.

Hervinden van de balans
Mensen lijken constant bezig te zijn met twee gedragingen: voor jezelf zorgen en zorgen voor anderen. Dit is een rol die we automatisch op ons nemen. Deze gedragingen kunnen bij het oplossen van problemen extra weerstand oproepen. Al te vaak wordt assertiviteit samengevat als “Hoe kan ik voor mezelf opkomen?”. We zien steeds meer zelfhulpboeken verschijnen die ons hierbij willen helpen, maar de oplossing ligt in de basis. Coaching Hilversum is erop gericht om jou effectief de balans op te maken door voor je zelf te laten zorgen zonder daarbij anderen voorop te stellen.

Misverstanden bij assertiviteit
Assertiviteit wordt nog wel eens verward met agressiviteit. Bij agressie kom je immers ook voor jezelf op, echter worden bij agressie anderen onnodig slachtoffer. Agressief gedrag kan ook voorkomen in de vorm van het uitoefenen van lichte druk onder de camouflage van een glimlach, een vriendelijke stem. Met agressie worden doelen behaald middels het schaden van anderen. Dit is niet nodig. Coaching Hilversum laat zien wat persoonlijke effectiviteit te bieden heeft en hoe jij weer de touwtjes in handen kunt nemen ten gunste van jou én jouw omgeving.

Plan nu een gratis oriëntatiegesprek in bij Coaching Hilversum!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden