Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Ervaar je de dreiging van ontslag? Ben je gedwongen op zoek te gaan naar ander werk? Mocht dit het geval zijn voor jou, dan kan dit vervelende consequenties met zich meebrengen. Niet alleen onzekerheid over de toekomst, maar denk ook aan ernstige gevolgen als stress, angst of depressie. Het is dus belangrijk dat er goede steun wordt aangeboden wanneer je met ontslag bedreigd wordt.

Outplacement
Bij outplacement wordt er professionele begeleiding aangeboden voor werknemers die met ontslag bedreigd worden of noodgedwongen op zoek zijn naar een nieuwe werkomgeving. Er kunnen hierbij verschillende diensten worden aangeboden, zoals counseling, carrière assessments en diverse workshops en trainingen op het gebied van solliciteren. Het blijkt dat outplacement een goede manier is om het integreren in een nieuwe werkomgeving te vergemakkelijken.

Coach
Bij outplacement sta jij natuurlijk centraal. Aangezien jouw situatie, wensen en doelen erg kunnen verschillen van anderen die ook met outplacement te maken hebben, is het aan te raden om de hulp van een coach in te schakelen. Een coach kan namelijk specifieke begeleiding geven, die helemaal aan jou is aangepast. Samen kunnen jullie stil staan bij wie jij bent en wat jouw drijfveren zijn. Ook kan een coach je uitdagen om het beste in jezelf te ontdekken.

Wil jij graag ondersteuning krijgen van een outplacementcoach? Kijk hier voor de coaches een gratis oriëntatiegesprek.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden