Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Voor wie is een loopbaancoach bedoeld en met welke vragen kun je terecht bij een loopbaancoach?
Een loopbaancoach kan je helpen met vragen die betrekking hebben op jouw loopbaan, carrière en de invulling hiervan. Enkele voorbeelden zijn: Heb je in vergelijking met anderen een goede baan, maar twijfel je of je dit je hele leven wilt doen? Heb je in het huidige bedrijf waar je werkzaam bent het plafond bereikt, maar heb je het idee dat je nog niet uitgeleerd bent? Of heb je juist geen motivatie, doelstellingen en inspiratie meer in je huidige loopbaan? Ook als je het lastig vind om na het behalen van je diploma een richting te bepalen, is er een loopbaancoach die je ermee kan helpen uit te zoeken wat het best bij jou past.

Is loopbaancoaching een drempel voor jou?
Persoonlijk Coaching en vooral hulp vragen is voor velen maatschappelijk gezien vaak een drempel die over gegaan moet worden of een grens die verlegd wordt. Bovenstaande voorbeeldvragen kunnen echter gesteld worden door een groot deel van de bevolking, omdat veel mensen met deze vragen kampen. Iemand zal bijvoorbeeld veel sneller zijn of haar twijfel of onvrede bij zich houden als hij of zij een hoge functie bekleedt welke respect van anderen afdwingt. Iemand die een ongeschoold beroep vervult zal vaker zijn onvrede bij zich houden, omdat er de gedachte is dat er bij ontslag geen andere baan voor hem of haar zal zijn. Ook al is het dus een drempel de meeste mensen hebben echt heel veel aan een loopbaancoach.

Even stilstaan
Zelf kun je op momenten even stil staan en je afvragen waar je staat in je huidige loopbaan. Geeft het nog wel de voldoening die je zoekt? Maakt het je gelukkig? Geeft het je nog energie of juist niet meer? Schroom niet om hulp te vragen!

Loopbaancoaches zijn erin gespecialiseerd jouw kennis en talenten samen met jou te ontplooien in een functie die jou gelukkig maakt. Vaak denken we onze passie en ideale baan alleen te kunnen vinden, want het gaat immers over jezelf. Toch heeft een professional aan de hand van enkele vragen, methodes en jouw gedachten, een goed beeld van hoe jij in elkaar steekt en waar je naartoe wilt.

Vraag nu geheel kosteloos en vrijblijvend een oriëntatiegesprek aan met loopbaancoach. We zitten op meer dan 1000 locaties in heel Nederland. 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden