Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Loopbaancoaching is een vorm van individuele coaching die is gericht op outplacement, re-integratie of heroriëntatie op het gebied van je werk en functie. Deze drie vormen kunnen worden onderscheiden door een aantal kenmerken.

  • Outplacement is gericht op het vinden van een nieuwe werkomgeving. Als dit bij jou het geval is zal je van jouw baas hebben vernomen dat je een andere baan moet gaan zoeken. De coach kan je hiermee op weg helpen.
  • Re-integratie kan worden ingezet als je de arbeidsmarkt, na een periode van afwezigheid, weer gaat betreden. De coach kan je helpen om deze nieuwe start makkelijker te maken.
  • Heroriëntatie kan je helpen op het moment dat je al een baan hebt, maar ben je benieuwd naar de alternatieven. Samen met de coach kan je ontdekken welke loopbaanrichtingen je op zou willen.

Wanneer zet je loopbaancoaching in?
Je zit met vragen over je loopbaan: ‘Welke baan past bij mij? Hoe kan ik mijn loopbaan versterken?’ Je wilt een helder doel voor ogen hebben waar je concreet naar toe kunt werken. Je wilt weten wat je mogelijkheden zijn en hoe je jouw talenten kunt benutten. Dit zijn o.a. de onderwerpen die aan bod komen. Door middel van loopbaan advies krijg je helder waar je goed in bent, wat je doelen zijn en hoe je deze gaat behalen.

Kijk in de agenda en plan direct een gratis oriëntatiegesprek »


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden