Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Wat outplacement Den Haag voor jou doet
Outplacement is een proces met veel aspecten, maar zelden verloopt het makkelijk en leuk. Toch kan outplacement Den Haag dit proces voor jou vloeiend laten verlopen, waarbij zowel werkgever als werknemer er sterker uitkomen. Hoe kom jij sterker uit een outplacement traject?

Waarom outplacement?
Het komt steeds vaker voor dat een werkgever bij een reorganisatie of ontslag een outplacementtraject aanbiedt aan de werknemer. Voor de werkgever kan dit als blijk van waardering naar de werknemer zijn, of iets zijn om te bieden op de onderhandeltafel. Voor de werknemer is het een ontzettend goed hulpmiddel dat soms cruciaal is om weer verder te gaan met zijn of haar loopbaan.

Meer kans op een baan
Als ex-werknemer neem je na het ontslag een volgende stap in je loopbaan. Een outplacementtraject zorgt ervoor dat je dit niet alleen doet, maar samen met een coach toewerkt naar een nieuwe baan. Voor elke werknemer is hiervoor een unieke strategie, die samen bepaald wordt met de loopbaancoach van outplacement Den Haag. Voor een werknemer die al jarenlang bij een bedrijf heeft gewerkt ligt vaak de focus op het verkennen van de nieuwe arbeidsmarkt. Voor een jonge werknemer ligt de focus vaker op krachten en kennis ontwikkelen, om zo door te groeien tot hogere functies binnen bedrijven. Werknemers die na een ontslag in een outplacementtraject terecht komen hebben hierdoor een voorsprong ten opzichte van concurrerende sollicitanten. Met behulp van outplacement Den Haag komen werknemers sterker in een nieuwe functie.

Hulp bij ontslag
Als er een ontslag dreigt te vallen is dit altijd vervelend, vanuit welk standpunt dan ook. Je kan er echter voor zorgen dat je hier sterker uitkomt. Aan de onderhandeltafel is het daarom goed om outplacement voor te leggen aan je (ex-)werkgever, om zo nieuwe kansen te creëren voor jezelf. Wanneer dit lastig is kan outplacement Den Haag je hierbij helpen, neem dan vooral contact met ons op. Outplacement zorgt dat een ontslag het begin wordt van een nieuwe en sterkere loopbaan met hervonden energie en kansen.

Na je ontslag toe aan een nieuwe baan? Kijk in de agenda en plan een afspraak met een van onze coaches.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden