Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Je hebt misschien het idee dat coaching wat voor je zou kunnen betekenen, maar wat houdt het precies in?

Een vergrootglas op jouw talenten
Uitgangspunten van coaching zijn jouw waarden, ambities en talenten. Gedurende het coachtraject neemt het zelfaccepterend, zelfsturend, zelflerend en zelfoplossend vermogen toe, waardoor gewenste resultaten bereikt kunnen worden. Op deze manier ervaar je keuzevrijheid in je handelen en leer je jouw talenten verder ontwikkelen, Ook leer je belemmeringen doorbreken of accepteren, waardoor dit kan leiden tot effectiever gedrag en gewenste resultaten.

Een toelichting op de voor coaching zo belangrijke begrippen:

  • Zelfaccepterend vermogen: Zelfacceptatie is de basis van groei. De tegenhanger van zelfacceptatie, zelfveroordeling, is zelden vruchtbare grond om gras te laten wortelen. Zelfveroordeling komt in bijna alle coachtrajecten terug. ‘Had ik toen maar zus, waarom ben ik niet zo, waarom kan ik niet, wat stom van me …’ zijn uitspraken die altijd en onmiddellijk aandacht verdienen. Zonder zelfacceptatie wacht een moeizaam traject en het is dan ook een thema waarin direct geïnvesteerd zal worden.
  • Zelflerend vermogen: Je leert van je ervaringen, positieve en negatieve, en gaat vervolgens vanuit een nieuw en breder perspectief verder.
  • Zelfsturend vermogen: Je ziet dat je keuzes hebt, maakt ze en bent in staat doelbewust een eigen koers uit te zetten.
  • Zelfoplossend vermogen: Je leert in bestaande en nieuwe probleemsituaties zelf creatieve en realistische oplossingen te vinden.

Een uitgebreidere toelichting van het coachtraject specifiek gericht op jouw situatie kan gegeven worden gedurende een kosteloos oriëntatiegesprek.

 Kijk direct in de agenda en vraag een gratis oriëntatiegesprek aan


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden