Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Hoe tevreden ben jij met je baan? Waar sta jij over 5 jaar en ben jij daar blij mee? Het is belangrijk om af en toe te checken of jij nog wel de goede weg bewandelt in je carrière. Een loopbaancoach zou je hiermee kunnen helpen. Denk eens na over de volgende zaken.

1. Haal je voldoening uit je werk? Probeer hier goed over na te denken. Is dit werk echt datgene wat je wilt doen? Of ligt je passie eigenlijk ergens anders?
2. Ken je goede en slechte eigenschappen. Weet je al waar je krachten liggen? Sluit je huidige baan hierbij aan? Het is belangrijk om een loopbaan te vinden die goed bij jou past.
3. Wees op de hoogte van de huidige situatie op de arbeidsmarkt. Zijn er nog andere mogelijkheden? Is er misschien een andere baan die bij jou past? Kijk op internet naar vacatures en gebruik je netwerk. Wie zou iets voor jou kunnen betekenen?
4. Wees realistisch en eerlijk tegen jezelf. Zet de positieve en negatieve punten van je huidige baan naast elkaar en kijk naar de uitkomst. Is de uitkomst overwegend positief of negatief?

Als je dit voor jezelf op een rijtje hebt gezet en duidelijkheid hebt over wat je wilt kun je aan de slag. Het kan zijn dat je erachter komt dat je toch niet zo gelukkig bent met je huidige baan. Of dat je het gevoel hebt dat je vast zit en niet goed weet wat je wil. Een loopbaancoach kan je helpen om je te heroriënteren op je loopbaan en de juiste stappen te ondernemen om die droombaan aan de haak te slaan!

Kijk direct in de agenda en plan een gratis oriëntatiegesprek met een loopbaancoach.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden